Op zaterdag 8 en zondag 9 april scoor je heel veel waanzinnige kortingen via SuperSales. Simpeler kan het bijna niet: shop dit weekend via SuperSales en profiteer van exclusieve deals bij de deelnemende winkels.


Het SuperSales Weekend is een online shopping event waarbij bezoekers een weekend lang exclusieve deals kunnen scoren. Bij SuperSales bespaar je tijd en geld en daarom profiteer je tijdens dit shoppingweekend van extra korting bij een groot aantal shops. Tijdens het SuperSales Weekend vind je niet alleen gemakkelijk en snel je favoriete items, maar weet je ook zeker dat je nooit te veel betaald.

Het SuperSales Weekend vindt twee keer per jaar plaats: één keer in het voorjaar en één keer in het najaar. De eerst volgende editie van het SuperSales Weekend vindt plaats op 8 en 9 april 2023. De acties gaan op zaterdag 8 april om 00:00 in en eindigen zondag 9 april om 23:59. 

Bij SuperSales maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Shoppen tijdens het SuperSales Weekend is daarom erg eenvoudig. Vind gemakkelijk en snel je favoriete items via SuperSales. Ga naar een (van de) deelnemende shop(s), vul je mandje met de gewenste artikelen, voeg eventueel de kortingscode toe en afrekenen maar! Zo scoor je tijdens het SuperSales Weekend de beste deals voor de fijnste prijsjes.

Alle deelnemende winkels en meer informatie over de acties vind je op deze actiepagina. 

Hoe hoog de korting is, verschilt per shop. Wel profiteer je tijdens het SuperSales Weekend van minimaal 10 procent op je favoriete items. 

Bij de meeste shops heb je een kortingscode nodig. Je vindt de kortingscodes op deze actiepagina en bij de producten van een shop. Bij deelnemende winkels die géén gebruik maken van een kortingscode is de korting al verrekend in de prijs van het product of wordt de korting automatisch toegepast tijdens het afrekenproces. 

Tijdens het SuperSales weekend shop je onder andere je kleding, schoenen, sportitems en beautyproducten met extra korting bij de deelnemende shops.