supersales blog

10x de leukste sneakers uit de sale onder de €50,-

Sneakers zijn prijzig maar in de uitverkoop kan je weleens een paar gympen scoren voor een aantrekkelijke prijs. Dit zijn de 10 leukste sneakers uit de sale onder de €50,-!

Lifehack: broekmaat bepalen zonder te passen!

Een broek passen is vast niet je favoriete bezigheid tijdens het shoppen. Met deze twee lifehacks is dat niet langer nodig en koop je toch de juiste maat.

Top 20 Fashion blogs uit Nederland (update 2020)

Influencers delen hun stijl en inspiratie met de rest van de wereld, en ook in ons kikkerlandje doen we aan de hype mee. Dit zijn de leukste Nederlandse bloggers die je absoluut wil volgen.

10x onmisbare items voor in je luiertas

Met een pasgeboren baby neem je het liefst de gehele baby uitzet mee als je erop uit gaat. Niet nodig, aan deze 10x onmisbare items voor in je luiertas heb je genoeg.

Trend van het moment: pofmouwen

De pofmouw is terug van weggeweest en in 2020 geldt hoe groter hoe beter. In dit blog vertellen we je alles over de trend van het moment; de pofmouw!

Zo verf jij je haar zonder het te beschadigen!

Het maakt niet uit welke haarkleur je kiest, het draait er uiteindelijk om dat je haar in een goede conditie blijft. Daarom zijn dit 6 tips om je haar te verven zonder het te beschadigen.

Schoenen met een hak voor heren; het lijkt een grote trend te worden!

Mannen op hakken zie je niet dagelijks voorbij komen, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Worden schoenen met een hak een trend voor heren?

Geen smoesjes meer: deze twee innovatieve sport-bh’s van Nike maken sporten een stuk comfortabeler!

Een sport-bh is meestal niet erg comfortabel en ze geven altijd wel een probleem. Daarom komt Nike met twee innovatieve sport-bh's die het sporten een stuk makkelijker maken!

Deze sneaker releases kan je verwachten in 2020

Je kunt een paar sneakers in de uitverkoop scoren, maar voor sneakerfans is dat niet genoeg. Daarom zijn dit 5 exclusieve sneaker releases die kan je verwachten in 2020.

8x accessoires die we in 2020 gaan dragen

Vaarwel 2019, welkom 2020. We nemen afscheid van een aantal grote modetrends en komen er nieuwe voor in de plaats. Dit zijn 8x accessoires die we in 2020 zullen dragen.

8x tips om een miskoop tijdens de sale te voorkomen

Tijdens de sale-periode word je al snel verleid tot het kopen van goede deals. Grote kans dat daar ook een miskoop tussen zit. Met deze 8x tips voorkom je een miskoop tijdens de sale!

10x tips om stralend te beginnen aan 2020

Nu december bijna voorbij is, is het tijd om je klaar te maken voor een fris en fruitig 2020. Met deze 10x tips begin jij stralend aan het nieuwe jaar!

CBD-olie: dit is alles wat je wil weten

Laat jij gezondheidsklachten ook liever achter in 2019? Misschien is CBD-olie iets voor jou! In dit blog lees je alles wat je wil weten over de cannabisolie.

Terugblik op 2019: 10x grote modetrends van het afgelopen jaar

Het nieuwe jaar staat voor de deur, en we blikken terug op de trends die de modewereld ons in 2019 bracht. Dit zijn 10x grote modetrends van het afgelopen jaar.

DIY: kerstcadeaus feestelijk inpakken met krantenpapier

De decembermaand is al duur genoeg, met deze DIY kan jij geld besparen op inpakpapier. In dit blog leggen we uit hoe je je kerstcadeaus feestelijk inpakt met krantenpapier.