Menu

supersales blog

Welke kinderwagen voor lange mensen? Deze wagens zijn geschikt

Een kinderwagen is een grote investering die je in één keer goed wil kopen. Maar welke kinderwagen is geschikt als je lang bent? Wij vertellen het je!

New release: Nike Air Max Wagashi

De nieuwste release van Nike. de Nike Air Max Wagashi is geïnspireerd op een Japanse lekkernij en is een zoete musthave voor iedere sneakerliefhebber.

8x tips om duurzamer kleding te kopen en te blijven dragen

We moeten zuinig zijn op de aarde en daarom wordt sustainable living steeds belangrijker. Ook op het gebied van kleding speelt dit maatschappelijke issue en met deze 8 tips draag jij je steentje bij.

Frans merk tassen & koffers? Dit zijn de 5 bekendste merken

Zoek je een Frans merk tassen & koffers? We zetten de vijf meest bekende en mooiste Franse merken voor je op een rijtje, zodat jij makkelijk kan vinden wat je zoekt.

Hoe vallen Nike Air Max? Zo koop je de juiste maat

Ieder merk is anders, zo ook in hun schoenmaten. Daarom vertellen we je hoe Nike Air Max sneakers vallen en welke maat je het beste kan bestellen.

Deze kerstcollectie van HEMA x Viktor&Rolf wil je hebben voor de feestdagen!

Een kersttrui van Viktor&Rolf mét iconische strik voor een HEMA-prijsje? Dat kan! De Hollandse merken slaan de handen in één voor de 'Jingle Bow' collectie.

Hoe vallen Dr. Martens? Zo vind je de juiste maat

Schoenmaten verschillen per merk en dat maakt het weleens ingewikkeld. Daarom vertellen we je hoe Dr. Martens vallen en welke maat je nodig hebt.

Dit bizarre fashion item van ASOS is een regelrechte hit

Dat sommige trends geen functie hebben en dat leidt tot bizarre fashion items hebben we wel vaker gezien. Maar nu komt ASOS met een compleet nutteloos product: de fake air pods.

Outfit inspiratie: winter crème

Heeft jouw wintergarderobe ook een update nodig? Ga eens voor warme wit tinten in plaats van donkere kleuren. Dit winterse setje geeft je alvast inspiratie.

Zo milieuvervuilend is één kledingstuk

We kopen massaal kleding zonder te weten wat dit betekent voor het milieu. Om je bewuster te maken vertellen we je hoe milieuvervuilend één kledingstuk is.

Zo voorkom je de ergste blaren bij Dr. Martens laarzen

Dat een paar Dr. Martens blaren geven, is geen nieuws. Toch is voorkomen beter dan genezen, en daarom geven we je 6 tips waarmee je het ergste leed voorkomt.

Online kledingverkopen explosief gestegen dankzij Glamour Day en weersomslag

Afgelopen weekend zagen we een explosie in de online kledingaankopen. Er werd dubbel zoveel gekocht als het weekend ervoor en allemaal dankzij Glamour Day en de weersomslag

Met deze 3 tips strik jij je veters zonder dat ze los gaan

Niks is vervelender dan veters die continue losschieten en daarom hebben we 3x tips waardoor je een stevige strik in je schoenveters maakt.

Wordt sexy lingerie voor mannen dé nieuwe trend?

Unisex T-shirts zijn hot en genderneutraliteit wordt steeds belangrijker in fashion. Nu is er ook sexy lingerie te koop voor mannen en dat gaat wel erg ver.

Deze 8x winterjassen trends wil iedere vrouw in haar garderobe hebben

De winter komt eraan en dat betekent tijd voor een warme jas. Wil je ook een trendy model, dan zijn dit de 8x winterjassen trends voor winter 2019/2020.