supersales blog

Wat is de beste zonnebrand van 2020?

Dat je je goed moet insmeren met zonnebrand weten we allemaal wel, maar weet jij ook wat je op je huid smeert? We maken het kopen van een goede zonnebrand nóg makkelijker en zochten voor je uit wat de beste zonnebrand van 2020 is!

Kleding bij warm weer: zo kleed jij je het beste tijdens tropische temperaturen!

Is het tropisch warm en heb je geen flauw idee wat voor kleding je aan moet trekken? We helpen je een handje om zo koel mogelijk te blijven; deze kleding kan je het beste kan dragen bij warm weer.

Hoe groot moet een rugzak zijn voor de middelbare school?

Een goede rugzak is essentieel wanneer je kind naar de middelbare school gaat. Maar hoe groot moet die rugzak dan precies zijn? We vertellen je alles over een geschikte rugzak voor het voortgezet onderwijs.

Schoenen te groot? Met deze tips maak je je schoenen kleiner!

Schoenen te groot kopen gebeurt ons allemaal wel eens, maar brengt vervelende gevolgen met zich mee. Je hebt grotere kans op eelt, likdoorns en doorgezakte voeten. Zijn je schoenen te groot? Gooi ze niet weg, maar maak ze kleiner met deze tips!

Welke bikini past bij mij?

Ieder uniek vrouwenlichaam is bikiniproof, maar het is wel een kwestie van het juiste model bikini kiezen om je vormen nóg mooier uit te laten komen. Ook voor jou bestaat de perfecte bikini. We vertellen je welke bikini het best bij jouw figuur past.

Rozenwater: waar gebruik je het voor en wat zijn de voordelen?

Rozenwater verdient een ere plaats in ieder badkamerkastje, maar waarom precies? We leggen je uit waarvoor je het kan gebruiken en zetten alle voordelen van rozenwater voor je op een rij.

Sporten op vakantie: zo blijf je fit tijdens je reis

Zon, zee, stand en sporten! Het is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt bij vakantie maar toch is het belangrijk om in 'shape' te blijven. Hoe je kan sporten op vakantie? Je leest er alles over hoe je fit blijft tijdens je reis!

Hoe vallen Converse All Stars? Zo koop je de juiste maat!

Converse All Star behoort tot één van de klassiekers onder de sneakers en is terug te vinden in menig kledingkast. Voor degene die ze nog niet hebben; in dit blog lees je hoe All Stars vallen en welke maat je het beste kan bestellen.

Dit is waarom je beter geen wasverzachter kan gebruiken bij sportkleding!

Wasverzachter laat je kleding heerlijk ruiken, maar voor je sportkleding is het funest. Waarom je beter geen wasverzachter kan gebruiken voor je sportoutfit lees je in dit blog.

Hoe lang gaan hardloopschoenen mee? Zo weet je wanneer het tijd is om nieuwe te kopen

Hardloopschoenen verslijten sneller dan een paar casual sneakers, maar hoe snel precies? Dat weet bijna niemand. Te lang doorlopen op versleten hardloopschoenen vergroot de kans op blessures. Daarom leggen we uit wanneer het tijd is om nieuwe te kopen.

Bij deze sites shop je altijd zonder verzendkosten!

Online shoppen is een hobby voor velen, maar op hoge verzendkosten wordt niemand vrolijk. Daarom shop je via deze sites altijd zonder verzendkosten, ongeacht je bestelbedrag.

10x de mooiste platform sandalen in de sale

Met tropische temperaturen wil je maar één ding; luchtige sandalen aan je voeten. En het liefst ook nog een beetje hip. Met platform sandalen heb je het beide, en je scoort ze ook nog eens in de sale;)!

Denim Guide: Welke jeans is geschikt voor welk figuur?

Ieder vrouwenlichaam is prachtig en uniek, maar met de juiste jeans laat je je vormen nog beter tot haar recht komen. Daarom dit keer in de denim guide: welke jeans is geschikt voor welk figuur.

10x de meest verkochte herenparfums van 2020

Parfum bij een man is net als een handtas bij een vrouw; zonder gaat hij waarschijnlijk niet de deur uit. Daarom zochten we uit welke 10 herenparfums er in 2020 (tot nu toe), het meest werden verkocht

Hoe hoort een zonnebril te zitten?

Een zonnebril bestel je meestal op basis van uiterlijk en kijk je niet naar de maten. Toch is het belangrijk om hierop de letten wil je dat de zonnebril goed zit. Daarom vertellen we hoe een zonnebril hoort te zitten en waar je op kan letten.