supersales blog

Mondmaskers en make up: alle tips & tricks op een rij

Lippenstift met een mondkapje is misschien niet zo handig, maar er zijn nog genoeg andere manieren om je gezicht te laten stralen. We hebben alle tips & tricks op een rij gezet over make up met een mondmasker.

Hoe vallen Timberlands? Zo koop je de juiste maat

Ze zijn comfortabel, waterdicht en zeer geschikt voor een lange wandeling. Grote kans dat jij al overtuigd bent om een paar Timberlands te kopen, maar welke maat heb je dan precies nodig? We vertellen je welke maat jou het beste past.

Colourful Rebel: 8x leuke feitjes die je waarschijnlijk nog niet wist!

De kleding van Colourful Rebel wordt zeer geliefd door Nederlanders, maar ook internationaal is het merk een succes. Tijd om wat meer te weten te komen; 8x leuke feitjes over Colourful Rebel die je waarschijnlijk nog niet wist.

Wanneer is het tijd om je winterjas aan te trekken?

De temperaturen worden kouder en je zomergarderobe wordt ingeruild voor warme winterse kleding. Hoogste tijd om ook je winterjas uit het stof te halen. Maar vanaf wanneer kan je je winterjas het beste dragen?

Hoe vallen Alexander McQueen? Zo koop je de juiste maat

Als je investeert in een paar Alexander McQueen sneakers kan je je geen miskoop veroorloven. De juiste maat bestellen is daarom extra belangrijk. Daarom vertellen we je hoe Alexander McQueen's vallen.

Wanneer is Black Friday 2020?

De echte kortingsfanaten zullen het wel weten, maar voor de meeste shoppers is het nog onbekend wanneer Black Friday 2020 plaats vindt. We geven antwoord op je prangende vraag zodat jij geen enkele deal meer mist!

'Welke maat jeans heb ik?' Deze maat kan je het beste bestellen

Bij jeans blijft het altijd een groot raadsel hoe de maten in elkaar steken. Omdat je de perfecte maat jeans wil bestellen geven we je antwoord op de vraag: 'Welke maat jeans heb ik?'

Hoe vallen Vans? Zo koop je de juiste maat!

Wil je online een paar Vans bestellen, maar twijfel je over de schoenmaat en heb je geen zin in een miskoop? Met deze handige matengids koop je in één keer de juiste maat Vans.

Ladder in panty? Dankzij deze 8 tips voorkom en repareer je gaten in panty's!

Buiten wordt het weer slechter en de blote benen worden ingeruild voor een panty. Het grootste nadeel? Binnen de kortste keren zit er een ladder in je panty. Heel frusterend, maar we hebben goed nieuws; met slechts een paar tips voorkom en repareer je ladders in je panty!

Deze 5 trainingsmaterialen heb je nodig voor de perfecte home work-out

De zomer is voorbij, tijd om de kilo's er weer af te trainen. De sportschool sla je misschien liever nog even over, maar wat heb je nodig voor een goede home work out? Met deze 5 trainingsmaterialen kan je thuis intensief sporten.

Guilty pleasure: deze 12 mode-items zijn zo fout dat ze goud zijn!

Keihard ABBA meezingen of schaamteloos een freakshake drinken, het zijn ultieme guilty pleasures. Ook op het gebied van kleding en schoenen zijn er 12 guilty pleasures waar we stiekem vrolijk van worden.

Krakende schoenen? Dit is de oplossing!

Een piepend geluid bij iedere stap die je zet, krakende schoenen is één van de grootste ergernissen op het gebied van schoeisel. Wat je er tegen kan doen? Met deze tips zijn krakende schoenen verleden tijd!

Dit zijn de 10 leukste kinder mondkapjes

Hoewel kinderen tot 13 jaar niet verplicht zijn om een mondkapje te dragen willen veel ouders toch hun kinderen extra beschermen tegen het coronavirus. Zelf een mondmasker maken is een optie, maar als drukke ouder is een mondkapje kopen een stuk makkelijker. Dit zijn de 10 leukste kinder mondkapjes die er te vinden zijn!

Wanneer begint de sale? Dit is wanneer de uitverkoop start!

Nooit meer de sale missen? Het is één van de best bewaarde geheimen allertijden, maar wij vertellen je in dit blog precies welke data je in je agenda moet noteren;)!

Wat is de beste zonnebrand van 2020?

Dat je je goed moet insmeren met zonnebrand weten we allemaal wel, maar weet jij ook wat je op je huid smeert? We maken het kopen van een goede zonnebrand nóg makkelijker en zochten voor je uit wat de beste zonnebrand van 2020 is!