Menu

supersales blog

2017 in cijfers: witte sneakers het meest populair

Zo aan het begin van 2018 vonden we het een mooi moment om terug te kijken op de de laatste 6 maanden in 2017. Dan doen we per onderwerp, te beginnen met de favoriete kleuren voor sneakers.

De mooiste items van MANGO, nu in de SALE!

De SALE bij Mango is gestart! De herfst/wintercollectie shop je nu met 50% tot 70% korting. Perfect excuus dus om even lekker rond te neuzen in ons aanbod van Mango. 

Waarom we elke dag aan de website werken - maar hij nooit af komt

Het is inmiddels bijna 2 jaar geleden dat we SuperSales zijn gestart. Toch werken we dagelijks aan onze site. Maar waar werken we nou de hele dag aan?


Hoe houd je spijkerbroeken mooi?

Wat is er onmisbaar in iedere garderobe? Een goede spijkerbroek. Juist. Maar hoe houd je spijkerbroeken mooi?


De merkwaardige psychologie achter handtassen

Ken je dat? Je hebt eigenlijk geen extra handtas nodig maar toch ben je altijd op zoek naar net dat ene model dat je graag zou willen hebben. Je bent hierin niet alleen. Hoe komt dit?

Bedenk goed wat je met je oude kleding doet

Wat doe jij met je kleding die je niet meer draagt? Ja, het ligt eerst nog minimaal 1 seizoen bij je in de kast totdat je besluit er echt afstand van te doen. Maar wat doe je er dan mee? Doneren? Maar hoe werkt dat en wie help je er nou eigenlijk mee?

Tijd voor Summer Sale - Tips om het maximale eruit te halen

Wist je dat er in Nederland twee grote sales zijn? Begin juni begint de Summer Sale en in januari begint de wintervariant. Maar hoe hou je zorg je er nu voor dat je de boot niet mist?

Hoe vind ik hippe kinderkleding? Dé 4 trends in kinderkleding die je niet mag missen.

Wat draagt jouw kind het liefst? Ouders weten soms niet goed wat helemaal hip of stoer is, terwijl kinderen hier wel gevoelig voor zijn. Lees hier wat de nieuwste trends zijn!

Bikini tips & trends

Nu dat de temperaturen stilaan beginnen te stijgen, is het tijd om een nieuwe bikini aan te schaffen. Een moment wat voor veel vrouwen onzekerheid oplevert. Geen nood: met onze tips lig je zo met de juiste bikini op het strand!

Waarom staat bepaalde kleding mij niet?

Vraag jij je soms af waarom een bepaald jurkje goed staat bij je vriendin, maar niet bij jou? Het antwoord op deze vraag is zeer eenvoudig! Niet iedereen heeft hetzelfde figuur en daarom zal niet alles even goed staan bij iedereen. 

4 voordelen van online kleding shoppen!

Koop jij ook het liefst online je kleding of ga je toch liever daadwerkelijk een winkel in? Lees hier welke voordelen online kleding shoppen met zich mee brengt.

Welk soort zonnebril past het best bij jouw gezicht?

Vind hier een gids met de verschillende soorten zonnebrillen en lees welk model het best bij jouw gezichtstype past.

6 kledingtips voor tijdens de hittegolf

Mocht jij in dit warme weer heel de dag op het werk zitten, dan hebben wij enkele tips wat je het beste wel (en niet) draagt om het leven een beetje comfortabeler te maken.

Hoe pak je je koffers op een efficiënte manier

Met de zomervakantie in aantocht vertrekken vele onder ons op hun langverwachte vakantie. Maar hoe pak je nu je koffers op een efficiënte manier?

De festival survival kit

Festivals draaien al even niet meer om enkel en alleen muziek. Tegenwoordig is er een heus festival fashion gebeuren waarop winkelketens graag inspelen. Maar wat zijn nu de essentials die je moet pakken wanneer je naar een festival gaat?