supersales blog Oktober 2019

Deze winter sneakers zijn ideaal voor de koude maanden

Sneakers zijn een zomerproduct en verdwijnen zodra het koud wordt in de kast. Dat is niet langer nodig, want deze winter sneakers voor dames, heren en kinderen zijn perfect voor tijdens de koude maanden.

8x griezelige producten om je Halloween outfit compleet te maken

Het is bijna Halloween, tijd om te griezelen. Je spookachtige outfit ligt vast al klaar en met deze 8x producten maak jij je Halloween outfit helemaal compleet.

5x duurzame sneakers voor heren

Duurzaam leven is cool, en daarom komen steeds meer brands met een milieuvriendelijk alternatief. Met deze 5x duurzame sneakers voor heren draag jij ook je steentje bij.

5x de mooiste smartwatches speciaal voor vrouwen

De smartwatch is een trend, maar worden vooral door mannen gedragen. Tijd voor verandering! Daarom zijn dit de 5x mooiste smartwatches speciaal voor vrouwen.

Welke kinderwagen voor lange mensen? Deze wagens zijn geschikt

Een kinderwagen is een grote investering die je in één keer goed wil kopen. Maar welke kinderwagen is geschikt als je lang bent? Wij vertellen het je!

New release: Nike Air Max Wagashi

De nieuwste release van Nike. de Nike Air Max Wagashi is geïnspireerd op een Japanse lekkernij en is een zoete musthave voor iedere sneakerliefhebber.

8x tips om duurzamer kleding te kopen en te blijven dragen

We moeten zuinig zijn op de aarde en daarom wordt sustainable living steeds belangrijker. Ook op het gebied van kleding speelt dit maatschappelijke issue en met deze 8 tips draag jij je steentje bij.

Frans merk tassen & koffers? Dit zijn de 5 bekendste merken

Zoek je een Frans merk tassen & koffers? We zetten de vijf meest bekende en mooiste Franse merken voor je op een rijtje, zodat jij makkelijk kan vinden wat je zoekt.

Deze kerstcollectie van HEMA x Viktor&Rolf wil je hebben voor de feestdagen!

Een kersttrui van Viktor&Rolf mét iconische strik voor een HEMA-prijsje? Dat kan! De Hollandse merken slaan de handen in één voor de 'Jingle Bow' collectie.

Dit bizarre fashion item van ASOS is een regelrechte hit

Dat sommige trends geen functie hebben en dat leidt tot bizarre fashion items hebben we wel vaker gezien. Maar nu komt ASOS met een compleet nutteloos product: de fake air pods.

Outfit inspiratie: winter crème

Heeft jouw wintergarderobe ook een update nodig? Ga eens voor warme wit tinten in plaats van donkere kleuren. Dit winterse setje geeft je alvast inspiratie.

Zo milieuvervuilend is één kledingstuk

We kopen massaal kleding zonder te weten wat dit betekent voor het milieu. Om je bewuster te maken vertellen we je hoe milieuvervuilend één kledingstuk is.

Dr. Martens inlopen: zo voorkom je de ergste blaren

Dat een paar Dr. Martens blaren geven, is geen nieuws. Toch is voorkomen beter dan genezen, en daarom geven we je 6 tips waarmee je het ergste leed voorkomt.