supersales blog November 2019

Cyber Monday: op deze items ontvang je meer dan 70% korting!

Vandaag is het Cyber Monday en dat betekent hoge kortingen wanneer je online shopt. Op deze items ontvang je zelfs 70% korting of meer!

Yaay,het is Black Friday! Met deze 5 tips vind je de beste deals

Op Black Friday word je overspoeld met aanbiedingen, hoe pik je daar de juiste deal uit ? Met deze 5 tips profiteer jij van de beste acties.

De beste Black Friday deals voor 28 november

Black Friday komt steeds dichter bij en de acties worden iedere dag beter. Voor vandaag hebben we een lijstje voor je met de beste Black Friday deals.

De beste Black Friday deals voor dinsdag 26 november

Het is nog drie nachtjes slapen tot Black Friday, maar je kan nu al profiteren van leuke aanbiedingen. We hebben de beste acties van vandaag voor je op een rijtje gezet.

Jas waterdicht maken? Zo maak je iedere jas waterafstotend!

Een waterdichte jas is een musthave in je wintergarderobe. Met deze tips maak jij je jas makkelijk waterdicht en kom je droog de koude maanden door.

De beste Black Friday deals voor maandag 25 november

Black Friday is al begonnen, en je kan nu al profiteren van kortingsacties. De beste deals van vandaag hebben we voor je op een rijtje gezet, veel shop plezier!

De beste Black Friday deals voor het weekend

Black Friday Week is al begonnen, en daar horen geweldige kortingsacties bij. Daarom hebben we de beste Black Friday weekenddeals voor je op een rij gezet, zodat jij als eerste kan profiteren van de beste aanbiedingen.

Wat koop je tijdens Black Friday? Deze 6 soort producten scoor je met korting!

Black Friday staat bijna voor de deur en dat betekent tijd voor hoge kortingen! Maar wat koop je dan precies? Deze 6 soort producten zijn musthaves om in de aanbieding te kopen.

10x leuke Sinterklaas cadeautjes onder de €5,- voor een jongen

Sinterklaas cadeautjes zijn vaak duur, maar ook de goedheilig man heeft geen geldboom in de tuin. Daarom zijn dit 10x leuke sinterklaascadeaus onder de €5,- speciaal voor een jongen.

10x leuke Sinterklaas cadeautjes onder de €5,- voor een meisje

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent tijd voor cadeautjes! Dit zijn 10x leuke sinterklaas cadeaus onder de €5,- speciaal voor meisjes.

Zo worden jouw Dr. Martens laarzen gemaakt

Altijd al willen weten hoe jouw Dr. Martens worden gemaakt? We vertellen je over het bijzondere productieproces van deze trendy laarzen.

Dol op jurk Meghan Markle? Met deze betaalbare jurken draag jij haar koninklijke stijl

Iedere vrouw droomt van de prachtige jurken van Meghan Markle, maar daar hangt een behoorlijk prijskaartje aan. Deze jurken zijn wel betaalbaar en lijken sprekend op die van Meghan.

Hoe blijven overknee laarzen zitten? Dit is wat je kan doen!

Overknee laarzen zijn de trend van het moment, maar helaas zakken hoge laarzen regelmatig naar beneden. Met deze tips blijven je overknee laarzen wel zitten.

Amazon komt naar Nederland: wat betekent het?

Amazon komt naar Nederland, dat betekent een nieuwe concurrent voor Nederlandse online warenhuizen. Waarom concurreren lastig wordt, leggen we je in dit blog uit.

Vaders opgelet: deze onderbroek beschermt je zaakje tijdens het stoeien met je kind!

Vader krijgen regelmatig per ongeluk een schop tegen hun zaakje, en dat kan flink zeer doen. Amazon biedt de oplossing: een kids-proof boxer met bescherming.