supersales blog December 2019

8x accessoires die we in 2020 gaan dragen

Vaarwel 2019, welkom 2020. We nemen afscheid van een aantal grote modetrends en komen er nieuwe voor in de plaats. Dit zijn 8x accessoires die we in 2020 zullen dragen.

8x tips om een miskoop tijdens de sale te voorkomen

Tijdens de sale-periode word je al snel verleid tot het kopen van goede deals. Grote kans dat daar ook een miskoop tussen zit. Met deze 8x tips voorkom je een miskoop tijdens de sale!

10x tips om stralend aan het nieuwe jaar te beginnen

Nu december bijna voorbij is, is het tijd om je klaar te maken voor een fris en fruitig 2020. Met deze 10x tips begin jij stralend aan het nieuwe jaar!

Terugblik op 2019: 10x grote modetrends van het afgelopen jaar

Het nieuwe jaar staat voor de deur, en we blikken terug op de trends die de modewereld ons in 2019 bracht. Dit zijn 10x grote modetrends van het afgelopen jaar.

DIY: kerstcadeaus feestelijk inpakken met krantenpapier

De decembermaand is al duur genoeg, met deze DIY kan jij geld besparen op inpakpapier. In dit blog leggen we uit hoe je je kerstcadeaus feestelijk inpakt met krantenpapier.

10x kerstcadeau tips voor een man

Raak je al lichtelijk in paniek bij het idee dat je een kerstcadeau moet kopen voor een man in je omgeving? Wees gerust, met deze 10x kerstcadeau tips voor heren komt het helemaal goed.

10x de meest foute kersttruien voor heren

In het rijtje van de guilty pleasures mag de foute kersttrui niet ontbreken. Hoe fouter, hoe beter; dit zijn de 10x meest foute kersttruien voor heren.

10x kerstcadeau tips voor een vrouw

Kerstcadeaus bedenken voor je dierbaren is lastig en als je inkopen gaat doen weet je vaak niet waar je moet zoeken. Om het jou makkelijk te maken hebben we een lijstje gemaakt met cadeautips voor een vrouw om onder de kerstboom te geven.

Trend van het moment: kniehoge laarzen

Na jaren te zijn verdwenen uit het straatbeeld, zijn ze terug van weg geweest: de kniehoge laarzen. In dit blog vertellen we je alles over de trend van het moment.

Last van koude voeten? Met deze 10 tips help jij je voeten warm de winter door!

Koude voeten, iedereen heeft er in de winter weleens last van. Het is een vervelend probleem, maar met deze 10 tips houd jij je voeten lekker warm.

Skikleding wassen? Met deze tips kan het niet misgaan!

Skikleding wassen en waterafstotend houden of maken? Het lijkt misschien ingewikkeld, maar met deze tips kan het wassen van je skikleding niet mislukken!

10x waarom jij van je Dr. Martens houdt

Als je eenmaal een paar Dr. Martens in de kast hebt, wil je nooit meer anders. Dit zijn de 10 redenen waarom jij van je Dr. Martens houdt.

Deze schoenentrend is terug van weggeweest, maar dit keer voor heren!

Iedere vrouw liep er 10 jaar geleden mee, en nu is de trend terug van weggeweest. Dit keer worden de laarzen niet gedragen door een vrouw, ze zijn helemaal hot voor heren!