supersales blog Februari 2020

Hotter Than My Daughter: 8x kleding die je vanaf je 40e niet meer kan dragen

Té strak, té klein en té kort, het zijn de woorden die een outfit uit Hotter Than My Daughter perfect beschrijven. Wil jij voorkomen dat je er ook zo bij loopt als deze dames, verban dan deze 8 kledingstukken uit je kast als je boven de 40 bent.

Dit is de impact van het coronavirus op de mode-industrie

De uitbraak van het COVID-19-virus heeft wereldwijd geleidt tot veel menselijke slachtoffers, maar ook mode-bedrijven ondervinden de nadelen die het virus met zich meebrengt. Dit is de impact van het coronavirus tot dusver op de mode-industrie.

Bad hair day: met deze tips voorkom je een ontploft kapsel

Opstaan en schrikken van jezelf in de spiegel; het is weer zover, je hebt een bad hair day. Je coupe redden lukt vaak niet meer, daarom kan je een ontploft kapsel beter voorkomen met deze 8 tips.

Zo bespaar je makkelijk €800,- op luiers!

Een baby kost veel geld en iedere ouder zou dan ook graag willen besparen op uitgaves waar dat mogelijk is. Luieraanbiedingen worden je beste vriend want met deze tip bespaar je maar liefst €800,- op luiers!

Fashion Imposter Syndroom: luxe designer kleding kan slecht zijn voor je gezondheid!

Meestal word je happy van een luxe designer item, maar in sommige gevallen kan het juist averecht werken. Volgens onderzoek lijd je dan aan het Fashion Imposter Syndroom.

8x bizarre mode accessoires die niemand begrijpt

Accessoires doen je outfit meestal veel goeds, maar dat is niet altijd het geval. Ook dit seizoen hebben we weer een aantal mode accessoires gespot waarvan niemand weet waarom je het zou willen hebben.

8x feitjes over Superdry die je waarschijnlijk nog niet wist!

Superdry kleding is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Toch is er nog veel over het merk dat we niet weten. Daarom zijn dit 8x feitjes over Superdry die je waarschijnlijk nog niet wist.

Koffer inpakken voor wintersport: met deze tips doe je dat efficiënt

Op wintersport moet je altijd veel meenemen in je koffer. Met deze tips pak jij je koffer efficiënt in voor de wintersport zodat alles er met gemak inpast.

10x make-up fouten die iedere vrouw weleens heeft gemaakt

Make-up gebruik je om een mooiere versie van jezelf te worden, maar dan moet je het wel op de juiste manier gebruiken. Deze make-up fouten heeft iedere vrouw wel weleens gemaakt (en maak je vanaf nu dus nooit meer.....)

Happy Valentijn! Dit zijn de leukste Valentijnscadeaus voor elk budget

Wat geef je je geliefde op Valentijnsdag? Een leuk cadeau verzinnen is best lastig, zeker als je binnen je budget wil blijven. Dit zijn de leukste Valentijnscadeaus voor dames en heren.

High heels: met deze tips loop jij elegant op hoge hakken

Iedere vrouw weet dat hoge hakken niet comfortabel lopen en dat gaat vaak ten koste van de elegantie van een dame. Met deze 10 tips wordt lopen op hoge hakken een eitje!