supersales blog Augustus 2020

Deze 5 trainingsmaterialen heb je nodig voor de perfecte home work-out

De zomer is voorbij, tijd om de kilo's er weer af te trainen. De sportschool sla je misschien liever nog even over, maar wat heb je nodig voor een goede home work out? Met deze 5 trainingsmaterialen kan je thuis intensief sporten.

Guilty pleasure: deze 12 mode-items zijn zo fout dat ze goud zijn!

Keihard ABBA meezingen of schaamteloos een freakshake drinken, het zijn ultieme guilty pleasures. Ook op het gebied van kleding en schoenen zijn er 12 guilty pleasures waar we stiekem vrolijk van worden.

Krakende schoenen? Dit is de oplossing!

Een piepend geluid bij iedere stap die je zet, krakende schoenen is één van de grootste ergernissen op het gebied van schoeisel. Wat je er tegen kan doen? Met deze tips zijn krakende schoenen verleden tijd!

Wanneer begint de sale? Dit is wanneer de uitverkoop start!

Nooit meer de sale missen? Het is één van de best bewaarde geheimen allertijden, maar wij vertellen je in dit blog precies welke data je in je agenda moet noteren;)!

Hoe groot moet een rugzak zijn voor de middelbare school?

Een goede rugzak is essentieel wanneer je kind naar de middelbare school gaat. Maar hoe groot moet die rugzak dan precies zijn? We vertellen je alles over een geschikte rugzak voor het voortgezet onderwijs.