Of jij nu wekelijks op het voetbalveld te vinden bent of liever aan gewichten hangt in de sportschool, we doen allemaal ons best om fit te blijven. Dat sporten gezond is weet iedereen, maar het kost vaak wel geld. Veel geld. Het gaat daarbij niet alleen om je lidmaatschap, er komt veel meer bij kijken. Je kleding, je sportschoenen en wat dacht je van een sportuitrusting? Tennissen zonder racket is toch wel wat lastig…. Daarom kwamen we bij SuperSales met een idee; een sportafdeling met alle aanbiedingen van webshops bij elkaar zodat sporten voor iedereen betaalbaar wordt.

Wat begon met een idee, werd vervolgens een plan en is inmiddels bijna werkelijkheid. Het SuperSales team rent dagelijks een homerun om jou zo snel mogelijk te voorzien van de beste sportaanbiedingen. Nog even geduld, de sportafdeling staat klaar in de startblokken. Kijk je ondertussen met ons mee achter de schermen?

Een digitale marathon in een persoonlijk record

Voor de meesten draait sporten niet om diepgaande strategieën, ingewikkelde zaken en hersenkrakers. Het gaat om vrije tijd, ontspanning, bewegen en het hoofd leeg maken. Die mindset is ook voor onze sportafdeling belangrijk. Als je opzoek bent naar een paar bokshandschoenen wil je niet eerst een uur zoeken waar je die kan vinden. Je wilt zo snel mogelijk navigeren naar wat jij zoekt, en daar al helemaal niet teveel over nadenken. Daarom laten wij voor jou onze hersens kraken en denken we goed na over de meest optimale indeling van productgroepen. Vervolgens plaatsen we met behulp van een uitgebreide data-analyse het productaanbod van onze partners zo goed mogelijk binnen deze productgroepen. Al ons denkwerk zorgt er onder andere voor dat de homepage overzichtelijk en herkenbaar blijft zodat jij makkelijk het gewenste product kan vinden. Dat is niet alleen handig, maar ook veel sneller. Via SuperSales loop je dus straks een digitale marathon in een persoonlijk record;)

Team sport of team gender?

Een middenvelder, een verdediger of een aanvaller, iedere sporter is uniek en heeft zijn eigen positie of techniek. Ook in het zoekgedrag zie je terug dat iedereen anders is. De één navigeert op heren, dames of kinderen, terwijl de ander hetzelfde product zoekt bij de specifieke sportcategorie. Stel je bent opzoek naar een paar dames hardloopschoenen, zoek je dan bij de damesschoenen of op de hardloopafdeling? Het oude gezegde zei het al; ‘Er leiden meer wegen naar Rome’. Voor de SuperSales sportafdeling hebben we daarom gekozen om beide navigatie mogelijk te maken. Het maakt niet uit of je team sport of team gender bent, je komt altijd terecht bij de beste aanbiedingen voor jouw sport.

Klaar voor de start……..GO!

Wanneer de sportafdeling precies klaar is durven we nu nog niet te zeggen, maar dat het snel is, daar zijn we zeker van. De verwachting is dat het begin juni wordt, maar houd onze site in de gaten voor de nieuwste updates.

Bij SuperSales zijn we dol op tips & feedback. Schroom je daarom niet om ons te laten weten wat er beter kan. Ook zijn we erg benieuwd welke sport webshop volgens jou straks niet mag ontbreken op SuperSales. Stuur een mailtje naar [email protected] met jouw ideeën, en wie weet zie jij ze later terug op onze site!