Vergeet je blauwe skinny of je zwarte high-waist; met een beige broek val je pas echt op! Dacht je dat de beige broek hartstikke saai was en alleen door je vader of opa werd gedragen? Dan heb je het helemaal mis! De beige broek is on trend, als je hem natuurlijk op de juiste manier combineert. Een beige broek is een fijne variatie in je kledingkast en is geschikt om bij heel veel stijlen te dragen. Heb je geen idee hoe je je beige broek combineert? Dan helpen deze 5  manieren je een eindje op weg!

Verschillende tinten beige broeken

Een beige broek is een beige broek zou je denken, maar niets is minder waar. Beige kan namelijk uit verschillende tinten bestaan. Bijvoorbeeld donker en licht. Nu kleurt niet iedere tint beige goed met dezelfde kleuren. Om je beige broek te rocken is het handig om te weten welke kleur beige broek goed matcht met welke kleuren.

  • Donkere beige tinten
    Een donker beige broek zit bijna tegen bruin of groen aan. Deze kleur combineert goed met aardetinten zoals terracotta en bruin. Ook antraciet en grijs staan mooi bij deze kleur beige broek.
  • Beige tinten
    De meeste beige tinten liggen tussen licht en donker in. Deze tint is waar je direct aan denkt als we het over beige hebben. Deze kleur kan je eigenlijk met heel veel andere kleuren combineren. Je kan kiezen voor wit, zwart, ton-sur ton tinten, maar ook levendige kleuren als rood, blauw en paars doen het goed bij beige broeken.
  • Lichte beige tinten
    Lichte beige tinten neigen meer naar crème en geel dan bruin. Donkere kleuren als donkerblauw en zwart matchen goed met een lichte beige broek, omdat ze een mooi contrast creëren.

5x beige broek combineren

Dacht je dat een beige broek saai was? Vergeet het maar! Een beige broek is veelzijdig en combineert makkelijk met heel veel andere kleuren. Op deze 5 manieren maak jij van je beige broek een spectaculaire outfit!

#1 Beige jeans

Als beige broeken hot zijn, mag een beige jeans zeker niet in je kledingkast ontbreken! Combineer een licht beige jeans met een satijnen zwarte blouse en zwarte cowboylaarzen. Meer heeft deze outfit niet nodig!


#2 Beige bandplooi broek

Beige broeken zijn niet alleen een musthave voor je casual garderobe, met een beige bandplooi broek heb je ook een spectaculaire zakelijke outfit. Combineer je outfit met een mooie witte of zwarte blouse en een paar pumps voor de ultieme business look. 


#3 Beige chino

Een beige chino is een musthave voor iedere vrouw in elke levensfase. Wat je leeftijd ook is, wees niet bang om een beige chino met kleur te combineren, hij (en jij!) kan het hebben! Daarnaast zijn blauw-wit gestreepte kledingstukken een match made in heaven met de beige broek.


#4 Beige broek met aardetinten

Beige broeken combineren heel goed met andere aardetinten. Dat kan een ton-sur-ton bruin tint zijn, maar ook legergroen en warme kleuren rood staan fantastisch. Met een accentje wit geef je je oufit de nodige verfrissing. 


#5 Beige pantalon

Combineer een beige pantalon met een beige blazer voor een elegante look. Zorg dat de kleuren van je broek en blazer matchen, in ieder geval ton-sur-ton zijn, zodat je één geheel creeert. Vind je helemaal beige te saai? Voeg dan een accent kleur toe in bijvoorbeeld je schoenen of je handtas.