Een onweerstaanbare look begint met een goede basis. Hoe duur de make-up ook is die je gebruikt, het wordt nooit mooi als de basis- je huid- niet goed verzorgd is. Ofwel, een goede dagcrème is onmisbaar in je dagelijkse verzorging. Om je huid te laten stralen wil je alleen de allerbeste producten gebruiken. Goed nieuws: dat is echt niet een crèmetje van La Mer van honderden euro’s ;)! Dit zijn de 10 beste dagcrèmes voor ieder huidtype!

Wat doet een goede dagcrème?

De één belooft je huid 20 jaar jonger te laten lijken, de andere dagcrème gooit het op het herstellen van de huid. Maar wat doet een goede dagcrème nu eigenlijk echt? Een goede dagcrème hydrateert de huid, bewaakt en herstelt de elasticiteit van de huid en beschermt tegen schadelijke factoren zoals UV straling. Een dagcrème met een SPF is dan ook een must om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Wil je wat fijne lijntjes en rimpels verminderen? Kies dan voor een anti-aging dagcrème; deze crèmes richten zich ook extra op de elasticiteit van de huid.

Beste dagcrème voor alle huidtypes

Niet ieder huidtype is hetzelfde, maar toch zijn er dagcrèmes die geschikt zijn voor alle huidtypes. Met deze 10 beste dagcrème weet je zeker dat je je huid de juiste verzorging geeft!

#1 Clinique Moisture Surge dagcrème

De Clinique Moisture Surge wordt door veel beautyliefhebbers gezien als dé dagcrème voor ieder huidtype. De gelachtige structuur geeft de huid direct een intense hydratatie die tot wel 100 uur aanhoudt. Dankzij het Aloë-verawater creëert de huid als het ware een eigen interne waterbron en dat zie je direct. De huid ziet er stralend uit en voelt aanzienlijk zachter aan. Daarnaast is de Clinique Moisture Surge dagcrème 100% parfumvrij en bevat het geen parabenen. Deze dagcrème bevat geen SPF, het is aan te raden om dit product te combineren met een zonbeschermingsproduct.


#2 Kiehl's Ultra Facial Cream

Zeg je hydratatie, dan zeg je Kiehl’s Ultra Facial Cream. De lichte textuur geeft de huid langdurige hydratatie, zelfs op de droogste zones van de huid. Geniet minimaal 24 uur van een zachte, gladde en gezond uitziende huid. De crème is niet vettig en wordt makkelijk opgenomen waardoor je direct resultaat ziet. De Kiehl’s Ultra Facial Cream is zelfs geschikt voor de gevoelige huid. De Kiehl’s Ultra Facial Cream is ook verkrijgbaar met een SPF 30 voor extra bescherming!


#3 Lancôme Rénergie Multi-lift dagcrème

De Lancôme Rénergie Multi-Lift hydrateert, maakt rimpels gladder, de huid steviger en de teint egaler. Deze veelbelovende dagcrème is geschikt voor ieder huidtype en laat je huid ten allen tijden stralen. Dankzij de SPF 15 in de crème wordt de huid ook beschermd tegen schadelijke stralingen van de zon. Het anti-aging effect helpt huidveroudering tegen te gaan zodat je er altijd goed uit ziet, ongeacht je leeftijd!


#4 Clarins RE-BOOST Refreshing Moisturising dagcrème

De Re-boost Refreshing Moisturising van Clarins geeft je de hele dag een fris gezicht! Van deze beste dagcrème krijg je een gezonde teint, waarbij tekenen van vermoeidheid verleden tijd zijn. De huid wordt optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Geef je huid een boost en straal van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat! Deze dagcrème bevat geen SPF, het is aan te raden om dit product te combineren met een zonnebrand.


#5 Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Cream dagcrème

De Shiseiso Vital Perfection Uplifting & Firming Cream is een luxe crème die alles in huis heeft om huidveroudering tegen te gaan. Het helpt rimpels voorkomen en genezen, maakt de huid weer stevig en heeft een intense hydraterende werking. De teint wordt met deze dagcrème egaal en stralend. Ook de SPF 30 mag natuurlijk niet ontbreken om je huid optimaal te beschermen!


#6 Charlotte Tilbury Magic Cream dagcrème

Bij de Charlotte Tilbury Magic Cream mag je wonderen verwachten! Deze dagcrème hydrateert, beschermt met een SPF 15 en tovert de vermoeide huid moeiteloos om naar een stralende glowing teint. Vergeet fijne lijntjes en rimpels, de Magic Cream geeft je huid meer elasticiteit en een egale uitstraling!


#7 Estee Lauder Revitalizing Supreme+ dagcrème

De Estee Lauder Revitalizing Supreme+ mag niet ontbreken als het gaat om de beste dagcrèmes. Deze crème gaat huidveroudering tegen en geeft je een jongere uitstraling. De formule geeft je huid weer veerkracht en elasticiteit zodat je op iedere leeftijd kan stralen. Daarnaast zorgt de Revitalizing Supreme+ voor voldoende hydratatie en een zijdezacht resultaat. Deze dagcrème bevat geen SPF, het is aan te raden om dit product te combineren met een zonnebrand.


#8 L’oreal Triple Active dagcrème

De L’oreal Triple Active dagcrème is een budget-proof dagcrème, maar de resultaten zijn er niet minder om! De gel-achtige crème geeft je huid optimale hydratatie en ondersteunt de huid om vocht vast de houden. Met de Triple Active dagcrème geeft je een gezonde en prachtig stralende gloed. Deze dagcrème is niet voorzien van een SPF, gebruik dit product daarom het liefst in combinatie met een zonnebrand. 


#9 Olay Regenerist

Natuurlijke gloed? Check! Maximale hydratatie? Check! Betaalbaar? Check! De Olay Regenerist is een dagcrème die de diep doordringt in het huidoppervlak en de huid zichtbaar vernieuwt en verstevigt. De gladde en zachte textuur van de crème laten de Regenerist prettig aanvoelen op de huid. Deze dagcrème bevat geen SPF, we raden aan om dit product te gebruiken in combinatie met een zonnebrand.


#10 Lancôme Hydra Zen dagcrème

Vergeet stress en vermoeidheid: laat je huid stralen als nooit te voren! Met de Lancôme Hydra Zen vindt je huid weer de Yin en Yang van het leven. Het plantaardige complex kalmeert, ontspant en verzorgt de huid. De SPF 15 beschermt daarnaast je huid tegen schadelijke invloeden van de zon. De dagcrème hydrateert en geeft je huid een frisse, verzorgende uitstraling.