Met Black Friday voor de deur en Black Week in volle gang is het de hoogste tijd om te bepalen wat er dit jaar in je winkelmandje eindigt. Steeds meer shops hebben aantrekkelijke kortingen en bij een aantal worden de acties in de loop van de week steeds beter. Toch kan het soms behoorlijk lastig zijn om uit het enorme aanbod de beste deals te filteren. Heb jij geen behoefte aan de Black Week hectiek, maar ben je wel dol op leuke aanbiedingen? Met deze Black Friday checklist scoor je rustig en eenvoudig de beste deals!

Checklist voor Black Friday

Check en afvinken maar, met deze speciale Black Friday checklist kan het scoren van de beste aanbiedingen niet meer mislukken! 

#1 Beste acties in één overzicht

Je kan natuurlijk alle websites afstruinen opzoek naar goede kortingsacties. Of dat ook zinvol is, is een tweede. Er gaat waarschijnlijk uren werk in zitten en tegen de tijd dat je bij webshop nummer 100 bent, is de deal van de eerste winkel allang weer uit je geheugen gewist. Daarom hebben we de beste aanbiedingen verzamelt op één Black Friday actiepagina. Klinkt best rustgevend, toch? 

#2 Shop in de Black Week

Hoewel Black Friday dit jaar officieel op 27 november is, start slechts 5% van onze aangesloten shops pas op vrijdag zelf met acties! Dat betekent dat het overgrote deel van de aanbiedingen in de week voorafgaand ook online staan. Om te shoppen met korting hoef je dus niet langer te wachten. Sterker nog, hoe eerder jij je slag slaat, hoe groter de kans is dat je mooie pareltjes voor een klein prijsje tegen komt! 

#3 Stel eisen voor jezelf

Op Black Friday vind je over het algemeen goede aanbiedingen, maar in sommige gevallen valt dat flink tegen. Maak voor jezelf een lijst met de producten die je graag wilt kopen en hoeveel korting je daar minimaal op wilt ontvangen. Voldoet een deal niet aan je gestelde eisen? Laat hem dan voorbij gaan, wie weet komt er later tijdens de wintersale  een betere kortingsactie.

#4 Verfijn je zoekopdracht

Je kent het vast wel: opzoek naar een paar sneakers met korting, maar uiteindelijk bestel je drie nieuwe truien en een jeans. Zeker tijdens Black Friday is de keuze aan goede deals groot en kom je snel in de verleiding om een artikel te kopen wat je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Waak hiervoor, het is de nummer één fout die wordt gemaakt bij een miskoop. Verfijn liever je zoekopdracht en filter op product, merk, maat en kleur om alleen de aanbiedingen te zien die voor jou interessant zijn. 

#5 Focus op nieuwe collectie

Aanbiedingen kan je eigenlijk het hele jaar door scoren, daar weten we bij SuperSales alles van. Wel gaat het meestal om artikelen uit oudere collecties. Tijdens Black Friday heb je de mogelijkheid om de nieuwe collectie met korting te kopen. Wil je echt een goede deal scoren? Concentreer je dan alleen op sale waarbij je korting krijgt op de nieuwe collectie. De outlet producten zijn meestal ook na Black Friday nog interessant geprijsd.