Een nieuwe week, tijd voor nieuwe aanbiedingen. Black Friday Week is in volle gang, dat zagen we afgelopen weekend al, maar aankomende week gaat het losbarsten met geweldige kortingsacties. Alle aanbiedingen vind je terug op de Black Friday actiepagina, maar aangezien de maandag zo na het weekend altijd zwaar valt voor velen, doen wij er alles aan om vandaag een glimlach op je gezicht te toveren. Deze Black Friday deals van maandag 25 november wil je absoluut niet missen.

#1 NieuwNieuw Black Friday Deal

Afgelopen vrijdag spotte we al een goede deal bij NieuwNieuw, waar je het hele weekend alles van Superdry kon kopen met 25% korting. Vandaag is de laatste dag dat de korting op Superdry geldig is, dus wacht niet te lang. Voor liefhebbers van Scotch&Soda en Tommy Hilfiger hebben we ook goed nieuws: beide merken shop je met een korting die kan oplopen tot 25%.

#2 Wehkamp Black Friday Deal

Waar je ook naar op zoek bent, Wehkamp heeft het allemaal. Die diversiteit zie je ook terug in de Black Friday acties van Wehkamp, want er is voor ieder wat wils. Je ontvangt tot 50% korting op speelgoed, 20% extra korting op sale en je shopt het 2e dekbedovertrek voor de halve prijs.

Hint: ook Sinterklaas kan geld besparen met deze geweldige acties.

#3 Perry Black Friday Deal

Bij Perry is Black Friday week vandaag begonnen, en dat betekent tot vrijdag iedere dag een aantrekkelijke kortingsactie. Vandaag shop de Nike Renew Lucent sneakers met maar liefst 50% korting! Dat is nog eens een deal die geen enkele sneakerliefhebber kan weerstaan.

#4 Under Armour Black Friday Deal

Sportkleding, accessoires en sportschoenen zijn meestal niet goedkoop, zeker niet als je goede kwaliteit wil kopen zoals dat van Under Armour. Vandaag heb je geluk, want Under Armour geeft je 30% korting op alles! Je kan tot 28 november gebruik maken van deze aantrekkelijke korting.  

#5 Bol.com Black Friday Deal

De Black Friday acties van Bol.com begonnen afgelopen vrijdag al, en ook vandaag kan je profiteren van een leuke actie. Vandaag staat volledig in het teken van spellen en entertainment. Zo ontvang je bijvoorbeeld tot 30% korting op spellen en zelfs tot 50% korting op gaming accessoires.