Hoewel vrouwen vaak de naam ‘shopaholic; krijgen, zijn het de mannen die er toch ook flink wat van kunnen. Heren shoppen misschien op een iets andere manier en vermijden winkeltje in, winkeltje uit maar wat graag. Maar online de beste Black Friday deals scoren? Daar zijn jullie het allerbeste in! Zodra het om korting gaat, sta jij paraat om je slag te slaan. Daarom is dit het moment om je creditcard in de aanslag te houden: dit zijn de beste Black Friday herenkleding deals!

#1 G-Star Raw Black Friday deal

It’s Black Week bij G-Star Raw! En dan kan het niet anders dat je de mooiste denim producten nu met korting scoort. Tot aan Black Friday profiteer je nu al van 40% korting op heel veel geselecteerde items. Maar er is meer! Omdat ook mannen graag extra in de watten worden gelegd, ontvang je nu zelfs 5% extra korting. Gebruik code GSTAR5BF tijdens het afrekenen en shop till you drop!

#2 America Today Black Friday deal

Bij America Today is het deze week iedere dag een ander feestje! De hele week ontvang je 30% korting, maar elke dag op een andere categorie. Zo staat de maandag in het teken van jeans, dinsdag is voor loungewear, woensdag warme truien en sweaters en donderdag winterjassen. En op vrijdag, Black Friday zelf? Dat is nog even geheim!

#3 Only for men Black Friday deal

Bij Only for Men weten ze van geen ophouden, want waarom zou je slechts één Black Friday actie hebben? Je kan het zo gek niet bedenken en Only for Men heeft er een deal voor. Zo shop je bijvoorbeeld twee broeken voor €129,95, twee pakken voor de prijs van 1 en profiteer je van kortingen tot 40% op heel veel topmerken! Happy shopping!

#4 WAM Denim Black Friday deal

Met de Italiaanse herenkleding van WAM Denim ga jij volledig in stijl over straat, maar dan natuurlijk wel tegen de beste prijs! Je scoort nu de mooiste items wel heel goed goedkoop. Tijdens de Black Week periode profiteer je namelijk van maar liefst 30% korting. En dat geldt op de gehele collectie! Nieuwe winterjas, nieuwe jeans of nieuw overhemd, wat gaat het worden?