Nog 7 nachtjes slapen, en dan is het weer zo ver: Black Friday! Het jaarlijkse event afkomstig uit Amerika wordt ook in ons koude kikkerlandje steeds populairder. Op de dag na Thanksgiving kan er geshopt worden met hoge kortingen bij vrijwel iedere webwinkel (check de Black Friday actiepagina voor alle kortingen overzichtelijk op een rij). Door het grote aanbod aan kleding en schoenen raak je bijna verdwaald, en weet je soms niet de juiste deals te vinden. Daarom helpen we je een handje: deze 6 soort producten zijn echte musthaves om tijdens Black Friday te kopen.

#1 Sneakers

Iedereen heeft wel een paar sneakers in de kast staan, en tijdens Black Friday is het een mooi moment om je collectie aan te vullen. De meeste merk sneakers zijn normaal gesproken behoorlijk aan de prijs, maar tijdens Black Friday koop je je favoriete sneakers met een aantrekkelijke korting. Op Black Friday vallen die toffe sneakers van Nike nu wél binnen je budget, of koop via Schuurman Schoenen eindelijk de merksneakers die jij op je verlanglijstje hebt staan.

#2 Laarzen

De winter is pas begonnen, en dat betekent dat we nog heel wat koude maanden tegemoet gaan. Wil je geen bevroren tenen deze winter? Dan zijn laarzen een must. Black Friday is de perfecte dag om een paar warme en hippe laarzen aan te schaffen. Dr. Martens zijn dé trend van aankomende winter, maar ook voor andere merk laarzen kan je bijvoorbeeld bij de Shoe Club leuke deals scoren tijdens Black Friday.

#3 Colberts

Of je het nu iedere dag naar kantoor draagt, of enkel bij speciale gelegenheden, iedere man hoort toch wel een colbert in de kast te hebben hangen. Een mooi colbert is alleen niet goedkoop, en zeker als je hem bewaard voor speciale gelegenheden, vind je het waarschijnlijk de investering niet waard. Dan is het tijdens Black Friday hét moment om een nieuw colbert aan te schaffen. Met de aangename korting van bijvoorbeeld NieuwNieuw valt een mooi colbert wel binnen je budget.

#4 Kinderkleding

Kinderen groeien als kool, en binnen no-time zijn ze weer uit hun garderobe gegroeid. Er gaat jaarlijks heel wat geld naar nieuwe kleding voor de kids, en van dat geld kan je veel andere leuke dingen doen. Tijdens Black Friday shop je de nieuwste kinderkleding bijvoorbeeld bij Kleertjes.com met een betoverende korting. Zo houdt je nog genoeg geld over voor de dure decembermaand.

#5 Jeans

Een goed passende jeans vinden is niet makkelijk, en meestal kom je dan toch uit bij wat duurdere merken. Merken als Levi's en G-star staan bekend om hun stevige spijkerbroeken waar je lang plezier van kan hebben, maar het prijskaartje is daarentegen ook behoorlijk ‘stevig’. Tijdens Black Friday profiteer je van korting, waardoor een ‘dure’ merk jeans ineens wel betaalbaar wordt.

#6 Tassen

Een dure designer handtas onder de kerstboom, wie wil dat nou niet? Of je hem krijgt van je geliefde of gewoon jezelf verwend, het is een stuk leuker als je een tas met korting kan kopen. Tijdens Black Friday wordt een tas van een luxe merk een stuk betaalbaarder. Het is niet de vraag óf je er één gaat kopen, maar voor welk designer item je kiest. 


Dit jaar wordt Black Friday grootser dan ooit te voren! Er wordt al gesproken over Black Friday weekend en zelfs over de Black Friday periode. We delen graag de beste deals met je, dus hou het blog en onze social kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen!