Eindelijk is het zover, Black Friday is begonnen! Steeds meer winkels stunten met aantrekkelijke kortingen, maar voor jou als consument wordt het daardoor extra lastig om de juiste deals eruit te halen. Kwestie van door de bomen het bos niet meer zien. Je Facebook-tijdlijn staat vol met schreeuwende banners, de één met een goede aanbieding, de ander wat minder. Heb jij geen zin in de Black Friday hectiek, maar wil je wél graag een leuke deal scoren? Met deze 5 tips vind je de beste aanbiedingen!

#1 Beste acties in één overzicht

Alle Black Friday deals overzichtelijk op een presenteerblaadje, klinkt rustgevend toch? Op de SuperSales actiepagina vind je de beste deals van onze aangesloten shops op één pagina. De pagina wordt tijdens Black Friday continue up-to-date gehouden zodat je geen aanbieding meer hoeft te missen!

#2 Black Friday Weekend

Overhaaste beslissingen zijn meestal niet de beste keuzes en een impuls aankoop verdwijnt dan ook regelmatig achter in de kast. Black Friday is dit jaar grootser dan ooit en bij veel shops zijn de kortingsacties niet alleen geldig op Black Friday zelf, maar kan je het hele weekend profiteren. Zo kan je op zoek naar goede deals wanneer het jou uit komt en voorkom je verkeerde aankopen.

#3 Verfijnde zoekopdracht

Het klinkt misschien heel logisch, maar tijdens Black Friday is het aanbod van sale-items enorm. Het kan helpen om voor jezelf een selectie te maken van wat je daadwerkelijk wil kopen. Wil je een paar nieuwe sneakers? Dan hoef je niet de hele lijst met alle schoenen af, maar kan je filteren op sneakers. Als je ook nog eens weet welk merk, maat en kleur je nodig hebt, heb je binnen no-time een goede deal te pakken.

#4 Korting op nieuwe collectie

Aanbiedingen zijn er eigenlijk het hele jaar door, maar dan vooral van het oudere assortiment. Tijdens Black Friday heb je de mogelijkheid om de nieuwe collectie met een aantrekkelijke korting te kopen. Om een goede deal te scoren kan je het beste zoeken naar producten uit de huidige collectie. De outlet items zijn meestal na Black Friday nog steeds te koop met korting. Op die manier breng je voor jezelf orde aan in je grote zoektocht.

#5 Prijs alarm

Soms vind je een item en is het liefde op het eerste gezicht. Als je vervolgens het prijskaartje ziet zijn de vlinders helaas weer snel verdwenen. Tijdens Black Friday hebben veel shops leuke acties, maar de daadwerkelijke sale begint pas eind december. Tegen die tijd kunnen de kortingen hoog oplopen. Wil jij nog meer korting ontvangen? Stel via SuperSales een prijs alarm in voor je favoriete producten, en we sturen een mailtje als je het artikel met (nog meer) korting kan kopen. Geen garantie dat de producten tijdens de wintersale nog beschikbaar zijn.