Yeej, het is Black Friday! Een kleine kans overigens dat je dat nieuws gemist hebt, de aanbiedingen vliegen je om de oren. Door te shoppen tijdens het grootste kortingsfestijn van het jaar bespaar je flink want geld. Voor twijfelen is geen tijd, voor je het weet is de Black Friday gekte voorbij en heb je de kortingsacties gemist. Omdat we er zeker van willen dat ook jij tijdig bij de beste deals bent, hebben we de 5 top aanbiedingen op een rij gezet die je alleen nog dit weekend scoort.

Nieuwnieuw

Ben je een liefhebber van mooie merken, maar valt de prijs vaak boven je budget? Dan zit je dit weekend goed bij NieuwNieuw. Je scoort namelijk de gehele outletcollectie met maar liefst 70% korting. Ook ontvang je tot 30% korting op een selectie mooie merken als Tommy Hilfiger, Superdry en Scotch & Soda.

Buddha to Buddha

Buddha to Buddha ken je wellicht van de grote schakelarmbanden, het merk heeft nog veel meer sieraden zoals ringen, oorbellen en kettingen. Speciaal voor het Black Friday weekend ontvang je 30% korting op geselecteerde items! Het bekijken van deze deal brengt wel risico’s met zich mee, de kans dat je verliefd wordt op de prachtige sieraden is groot.

Open32

Als we ergens blij van worden tijdens de Black Friday gekte is het wel een kortingsactie die geldig is op het héle assortiment. De deal van Open32 tovert dan ook bij velen een glimlach op het gezicht. Je profiteert alleen dit weekend nog van 20% korting op de gehele collectie, inclusief merken als PME legend, G-Star RAW, Tommy Jeans en Levi’s.

De Bijenkorf

Luxe tassen, designer sneakers en cosmetica van topmerken mét korting. Mogen we je al zachtjes wakker knijpen? Tijdens de Sint aanbiedingen bij de Bijenkorf ontvang je tot 30% korting op heel veel mooie merken. Voor in de zak van de goede Sint of gewoon om jezelf te verwennen. Wacht in ieder geval niet te lang, de actie is alleen dit weekend nog geldig.

Kapperskorting

Het is Black Week bij Kapperskorting! Je scoort alleen nog dit weekend het hele assortiment met kortingen tot 85%. Handig voor je kappersuitzet, maar ook als niet-kapper worden we heel blij van de fijne haarproducten en stylingtools. Wie wil er nu geen fantastische lokken met de kerst?


Kan je geen genoeg krijgen van alle top aanbiedingen? Neem eens een kijkje op onze Black Friday actiepagina voor de beste acties in één overzicht. Happy Black Friday shopping!