Het kan je bijna niet zijn ontgaan, maar voor degene die het nog niet was opgevallen zeggen we het nog een keer; Black Week is van start gegaan. Juist, we hebben het in 2020 niet meer over Black Friday, je kan namelijk de hele week profiteren van spectaculaire kortingen. Wil je al vóór aanstaande vrijdag de beste deals shoppen en als eerste genieten van je nieuwe aankopen? Dit zijn de 10 beste Black Week aanbiedingen van 2020

Schuurman Schoenen

Schoenen kan je nooit genoeg hebben, toch?! En met de Black Week actie van Schuurman Schoenen hoef je je totaal niet meer schuldig te voelen wanneer je wéér een paar koopt. Je ontvangt de hele week, tot 30 november, maar liefst 20% korting op alles*! Heb je een paar leuke schoenen in de Schuurman Schoenen outlet gezien? Op sale ontvang je 10% korting! 

Nike

Een droom die uitkomt voor de ware sneakersfans: tot morgenochtend vroeg ontvang je bij Nike 30% korting op reduced styles met kortingscode BRIGHT30. Liever nog even wachten? Vanaf dinsdagochtend heeft Nike een nieuwe veelbelovende Black Friday actie. De onthulling van deze actie is pas op de ochtend zelf, je zal dus nog even je geduld moeten bewaren (we got you, dat is mega moeilijk!). 

MandMdirect

Hoge korting op dames,- heren,- en kinderkleding? Dat kan tijdens de Black Week van MandMdirect. Je profiteert van kortingen tot 75% op heel veel artikelen. De mooiste merken zijn inbegrepen, zoals Adidas, Ugg, Levi’s en nog veel meer. De actie loopt tot zondag 29 november, maar hoe eerder je shopt, hoe groter de kans is dat je een uitstekende deal vindt! 

BALR

De hippe kleding van BALR is niet meer uit het straatbeeld weg te denken en ook jij wilt vast graag een item bemachtigen. Ligt de prijs van BALR normaal gesproken boven je budget? Sla dan tijdens Black Week je slag! Tot en met 1 december ontvang je tot 50% korting op heel veel kleding en accessoires. Of je nu gaat voor een stoere trui, pet of trainingsbroek, je scoort ze nu zeker voor de beste prijs! 

Superdry

T-shirts met grafische en vintage prints en een opmerkelijk logo met Japanse tekens, bij Superdry weten ze waar we het over hebben. Waar ze ook verstand van hebben is waanzinnige kortingen. Tijdens Black Week ontvang je namelijk tot 50% korting op heel veel dames,- en herenkleding! De actie is nú al van start en loopt tot maandag 30 november. 

Sarenza

Wie is er nu niet dol op hoge kortingen? Tijdens de Black Week van Sarenza profiteer je van kortingen tot wel 70%. De actie is geldig op een selectie winterkleding, tassen, sneakers, comfortabele schoenen en iconische merken. Maak een keuze of scoor gewoon een gehele nieuwe outfit (klinkt beter hé?!)! 

Kleertjes.com

Kinderen groeien als kool, dat weet iedere ouder als de beste. Voor je het weet hebben ze weer een nieuwe garderobe nodig, maar luxe kindermerkkleding is een rib uit je lijf. Shop daarom tijdens de Black Week van Kleertjes.com. Je profiteert van 25% korting op alle wintercollecties*! De actie is niet alleen geldig op heel veel merkkleding, ook voor een paar kinderschoenen in de sale ben je bij Kleertjes.com aan het juiste adres. 

Van den Assem

Forget diamonds, shoes are a girls best friend! Bij Van Den Assem worden tijdens Black Week dromen werkelijkheid. Je scoort tot 29 november maar liefst 20% korting op geselecteerde artikelen. En ja, daar horen ook een aantal favoriete Dr. Martens modellen bij;)!

Scotch & Soda

Nederlands trots, zo wordt Scotch & Soda in de volksmond ook weleens genoemd. En om alle Nederlanders tijdens Black Week heel erg blij te maken ontvang je 30% korting op alles*! De nieuwe collectie is uitgezonderd, maar Scotch & Soda heeft zoveel mooie producten dat er ook voor jou vast wel iets bij zit. 

America Today

Korting op alles, dat klinkt vaak te mooi om waar te zijn. Toch ontvang je bij America Today tijdens de Black Week 30% korting op écht alles. Als dat geen goede deal is! Het maakt dus niet uit wat je uitzoekt in de online shop, je bespaart in ieder geval een hoop geld op je nieuwste aankopen.


*Er kunnen merken, producten of collecties zijn uitgezonderd