In de mode industrie bedenken ze soms trends waarvan wij ons afvragen wat het nut er eigenlijk van is. Ook fashion keten ASOS behoort tot de categorie winkels die weleens bizarre fashion items verkopen. Je kent vast nog wel de croptop, die zo kort was dat het net niks bedekte of de de see-through broek, waarbij iedereen letterlijk je ondergoed kon zien. Maar de online retailer komt nu met iets nieuws: de fake air pods.

Fake air pods by ASOS

Even ter bevestiging, het zijn inderdaad van die draadloze Apple oordopjes, waar half Nederland mee in zijn oren loopt, maar dan in een nep variant. Je kan er niet mee bellen en er komt zelfs geen gezellig muziekje uit de speakers. Waarom je hem dan zou dragen? Het wordt gezien als fashion accessoire om een toevoeging te geven aan je outfit. Dus vergeet je sieraden, haaraccessoires en tassen, de fake air pods it is!

Afbeelding: ASOS

Koopje, die fake air pods

Voor slechts €8,49 zijn de fake air pods te bestellen bij ASOS. Een goede deal als je weet dat de originele Apple pods al gauw richting de €200,- kosten, hoewel het afknippen van de draden van je oude koptelefoon nog minder kost. Ook op Twitter begrijpt niemand waarom je hier geld aan uit zou geven en wordt het fashion item flink belachelijk gemaakt.


Geen flauw idee waarom je de fake air pods zou willen kopen, en toch gaan ze als warme broodjes over de toonbank. Ga jij iedereen in de maling nemen met dit fancy oorsieraad? Koop de fake air pods dan snel hier