Spoken, heksen en pompoenen, het bijna weer Halloween! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan mag je weer op pad om te griezelen. Zonder goede Halloween outfit ga jij natuurlijk niemand de stuipen op het lijf jagen. Dat is het enige vereiste tijdens het jaarlijkse griezel event, maar met alleen een spooky outfit ga je het niet redden. Daarom zijn dit 8x producten die je nodig hebt om jouw Halloween outfit compleet te maken. 

1. Gekleurde lenzen voor Halloween

Een Halloween outfit is niet af zonder een griezelige blik in je ogen. En daar hebben ze een hele slimme oplossing voor: de gekleurde lenzen. Het maakt eigenlijk niet uit welke kleur je kiest, het ziet er altijd griezelig uit. Deze drie varianten zijn wel op en top in Halloween stijl, maar kies vooral een kleur die matcht met je outfit.

2. Halloween nagellak

Nagellak maakt altijd je outfit compleet, maar tijdens Halloween is het toch wel een must om je kostuum een boost te geven. Nagellakmerk Essie heeft speciaal voor Halloween de Gost Wicked en de Pumpkin, maar ook zwarte nagellak doet het altijd goed. En niet alleen bij vrouwen, want ook mannen mogen tijdens Halloween zonder schaamte hun nagels lakken. 

3. Halloween kostuums

Wanneer je tijdens Halloween optimaal wil griezelen zit je meestal vast aan een duur kostuum. Je kan natuurlijk ook kiezen voor DIY met bestaande kledingstukken, maar we snappen dat het zonde is om je witte blouse onder te smeren met ketchup.Wil je goedkoop een Halloween kostuum scoren? Via de webshop van Lidl bestel je een compleet Halloween kostuum voor slechts €9,99!

4. Halloween parfum

Griezelig eruit zien en zoet ruiken, dat is een vreemde combinatie. Tenen knoflook spuiten gaat misschien wat ver, hoewel de griezelige figuren dan zeker uit je buurt blijven. Wanneer je niet wil stinken, is een Halloween parfum een betere optie. Ruik je lekker, maar dan met een griezelig tintje.

5. Halloween oorbellen

Diamants are a girls best friend, en ook tijdens Halloween zijn sieraden favoriet. Oorbellen zijn geschikt om je outfit af te stylen op een subtiele manier. Deze oorbellen bevatten dan wel geen diamanten, ze geven wel het gewenste griezelige effect.

6. Halloween pyjama's

Snoep of je leven? Nadat je met de kids (of alleen) snoepgoed hebt opgehaald, is het tijd om al dat lekkers op te eten. En met deze pyjama’s doe je dat geheel in stijl! Gezellig nagriezelen op de bank onder het genot van chocolade en dropjes, klinkt als de perfecte avond. 

7. Halloween ondergoed

Oké, dit gedeelte van je kostuum ziet niemand, maar hoe leuk is het als je kan zeggen dat zelfs je ondergoed matcht met je oufit. Of je laat je partner eens goed schrikken in de slaapkamer. Er zijn griezelige boxers voor mannen, maar ook aan de vrouwen is gedacht in de vorm van een Halloween body.

8. Halloween mini-me

Wat is er griezeliger dan een kleine mini-me in een beangstigende outfit? Juist, dat is pas echt spookachtig eng. Met een griezelig shirt of jurk en een beetje sminck is jouw kind al klaar voor Halloweenavond. De kinderkleding is natuurlijk ook geschikt om de juf/meester de stuipen op het lijf te jagen.