Meer sporten, wie heeft het niet op haar goede voornemens lijstje staan? Ongeveer heel Nederland is in januari te vinden in de sportschool, in februari haakt de helft al af, en in maart zie je alleen nog maar de echte diehards op de loopband. Geen tijd, moe van werk of een outfit met een kriebelend kaartje, het zijn allemaal smoesjes om de gym te vermijden. Dat is nu verleden tijd, want deze twee innovatieve sport-bh's van Nike zijn de oplossing voor je al je (sport-bh) smoesjes!

Nike Swoosh One Piece Pad

In de meeste sport-bh's zitten twee losse pads, voor iedere borst één. Het idee is logisch, maar in de praktijk blijkt het niet zo simpel te werken. Regelmatig ontdek je in de sportschool dat de pads scheef zitten, ze niet meer even groot zijn of je er zelfs één verloren bent tijdens je conditietraining. Conclusie: misvormde borsten en een uitstekende reden om regelrecht weer naar huis te vertrekken. Daarom komt Nike met de Nike Swoosh One Piece Pad; niet langer twee losse pads, maar één voorgevormde vulling zodat jij nooit meer met ongelijke borsten zal sporten.

De one piece pad is gemaakt uit schuim, zonder naden en biedt naast gelijke borsten ook voldoende ondersteuning. Ondersteuning op maat welteverstaan, want Nike begrijpt als geen ander dat iedere vrouw een andere ondersteuningsbehoefte heeft. Een vrouw met een A-cup is op zoek naar andere ondersteuning in een sport-bh dan een vrouw met een D-cup.

Met de Nike Swoosh One Piece Pad weet Nike een grote groep sportende dames aan te spreken. Vanaf 16 januari kan je deze sport-bh kopen via nike.com.

Nike Ultrabreathe Sports Bra

Nike weet dat vrouwen niet alleen struggelen met pads in hun sport-bh. Er is namelijk nog een probleem waar dames regelmatig tegenaan lopen tijdens een sportsessie: zwetende borsten. Iedere sportende vrouw weet dat wanneer je sport-bh eenmaal nat is van het zweet, dit de komende uren nog niet droog is. Weer een smoes om na een korte conditietraining de sportschool vroegtijdig te verlaten. De Nike Ultrabreathe Sports Bra is dé oplossing tegen een doorweekte sport-bh.

Goede ventilatie gaat meestal ten kosten van de ondersteuning bij een sport-bh, maar de Nike Ultrabreathe Sports Bra heeft het beide. Dankzij sweat-mapping wisten de designers van de Nike Ultrabreathe Sports Bra precies waar vrouwen zweten tijdens het sporten en op deze plekken zijn een soort cut-outs gerealiseerd. De bedekte delen bieden daarentegen de ondersteuning die een vrouw graag heeft.

De Nike Ultrabreathe Sports Bra wordt uitgebracht in een light, medium en strong support variant en is te koop vanaf 30 januari via nike.com.

Bron: nike.com