UPDATE: 18 november 2019 - Het duurt nog welgeteld 37 dagen en dan is het kerst! Wellicht ben je er nog niet mee bezig, maar tijdens de feestdagen wil je er natuurlijk op en top uitzien. Het liefst lekker glitterig aan het kerstdiner verschijnen. Kerstkleding is alleen een behoorlijke uitgave, en zeker wanneer je weet dat je het maar één keer per jaar draagt. Dit jaar heb je geluk, want de kerstcollectie van HEMA in samenwerking met ontwerp duo Viktor&Rolf ligt vanaf vandaag in de winkel! Jingle Bows’ by HEMA x Viktor&Rolf

Het is niet de eerste samenwerking tussen HEMA en Viktor&Rolf: de twee merken van Hollandse bodem ontwikkelden al eerder een Pride shirt. Dit keer komt HEMA met een kerstcollectie onder de naam ‘Jingle Bows.’ De unieke collectie bestaat uit truien en rompertjes en is te herkennen aan de strik waar Viktor&Rolf om bekend staat. Behalve kleding biedt de 'Jingle Bows' collectie ook een decoratielijn om je huis helemaal in kerstsferen te brengen.

De kerstcollectie is alles wat je wil voor kerst: rood, glitters en een glamour gevoel. En het mooiste is dat je daar niet veel voor hoeft te betalen. Je scoort al een HEMA x Viktor&Rolf item vanaf €1,50! De collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar in alle HEMA warenhuizen en via de HEMA-webshop.

Afbeeldingen: HEMA