Sinterklaas, wie kent hem niet? Ieder kind is dol op de goedheilig man, want hij brengt jaarlijks zakken vol cadeaus mee. Het liefst willen kinderen iedere dag hun schoen zetten, maar voor Sinterklaas lopen de kosten flink op. Ook op het heerlijke avondje is het leuk als de zak van de Sint goed gevuld is, en daarom zijn dit 10x leuke Sinterklaas cadeautjes onder de €5,- voor een jongen. 

1.      Vlinderdas

Een strik is misschien niet een item dat jongens iedere dag dragen, maar voor een kerstoutfit wordt het kledingstuk meestal wel uit de kast getrokken. Deze vlinderdas heeft door de stippen een funky uiterlijk, dat maakt het een leuk sinterklaas cadeau onder de €5,-.

2.      Handschoenen

Iedere jongen wordt blij van warme handen tijdens de wintermaanden. Deze donkergroene handschoenen zorgen dat de vingers niet bevriezen en zijn perfect voor het maken van een sneeuwpop.

3.      Sokken

Sokken zijn een leuk en nuttig sinterklaas cadeau onder de €5,- voor jongens. Deze kleurrijke sokken met kleine chocosnoepjes erop zijn zo zoet dat je ze bijna wil opeten. 

4.      Boxer

Voor stoere jongens is een boxer met een te gek printje een geslaagd sinterklaas cadeau. Deze kleurrijke boxer staat vol met stoere dieren als een dino en een giraffe en kost maar €4,-!

5.      Pet

Wat meiden met strikjes hebben, hebben jongens met petten. Deze pet is ideaal voor als je een bad hair day hebt, en maakt iedere outfit helemaal compleet.

6.      Muts

Een muts is, net als een pet, dé oplossing tijdens een bad hair day. Daarbij houdt deze stoere muts ook nog eens de oren lekker warm tijdens koude winterdagen.

7.      Onesie

Lekker op de bank hangen kan het beste in een coole onesie. Deze rode variant geeft daarbij ook nog eens licht in het donker. Zo kan iedere jongen 'glowen' tijdens een gezellige film avond!

8.      Kleurpotloden

Sinterklaas ontvangt graag mooie tekeningen van de kinderen, en daarom zijn kleurpotloden voor ieder kind een leuk cadeau onder de €5,-. 

9.      Star Wars badschuim

Badschuim van een favoriete superheld is een leuk cadeau en past voor Sinterklaas makkelijk binnen het budget. Met deze stoere badschuim van Star Wars worden alle dromen waar en voelt iedere jongen zich tijdens het douche een echte actieheld.

10.      Minions tandenborstel

Tanden poetsen kan nog weleens een ding zijn bij kinderen, maar met deze leuke minions tandenborstel is dat verleden tijd. De minions tandenborstel is zelfs elektrisch, zodat de tanden goed schoon worden.