Op steeds meer plekken wordt het dragen van een mondkapje verplicht gesteld om zo jezelf en anderen te beschermen tegen het coronavirus. Nu ook kinderen vanaf groep 6 op school een mondkapje nodig hebben, wil je als ouder natuurlijk wel je kind goed beschermen. Je kan natuurlijk zelf een mondkapje maken, maar voor degene die liever lui dan moe zijn (het leven met een kind is al druk genoeg, we got you!): dit zijn de 10 leukste kinder mondkapjes.

#1 Zeeman kinder mondkapjes

Een van onze favoriete Nederlandse budget winkel weet als geen anders wat een ouder wenst voor haar kind: optimale bescherming, een leuk ontwerp en ook nog eens fijn voor de portemonnee. De Zeeman kinder mondkapjes zijn verkrijgbaar in diverse prints voor zowel jongens en meisjes en kosten slechts €1,99 voor 2 stuks!

#2 Notam kinder mondkapjes

Handige wegwerp mondkapjes maar dan voor kinderen? De Notam mondkapjes zijn speciaal ontwikkeld voor kinds van 5 tot 12 jaar en zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Dankzij de vier losse touwtjes is het mondkapje makkelijk op maat te maken en ben je altijd verzekerd van de perfecte pasvorm. De Notam kinder mondkapjes zijn verkrijgbaar in verschillende designs, voor ieder kind wat wils!

#3 Anytime Denim mondkapje voor kinderen

Voor de echte stoere kids moet je bij de mondkapjes van Anytime zijn! Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, hebben meerdere lagen en er is gebruik gemaakt van huidvriendelijke materialen. Ook kan je makkelijk een extra filter in het mondkapje aanbrengen voor nog meer bescherming. De Anytime kinder mondkapjes zijn aantrekkelijk geprijsd: voor 4 stuks betaal je ongeveer €10,-.

#4 Kipkep kinder mondkapje

Het KipKep kinder mondkapje mag dan vrij eenvoudig van design zijn, hij is moeiteloos te combineren bij iedere outfit. Het mondkapje is gemaakt van 100% ademend katoen en kan worden gevuld met een extra filter. Het KipKep mondkapje is geschikt voor kids van 3-15 jaar en door de elastieken banden makkelijk zelf op en af te zetten.

#5 Vingino mondkapje voor meisjes

Als er iemand verstand heeft van kinderkleding dan is het Vingino wel. Speciaal voor de kids heeft Vingino kinder mondmaskers ontworpen. Ze zijn verkrijgbaar in een stoere army print mondkapje of een wilde tijgerprint mondkapje en hebben een fijn draagcomfort. Koop je een Vingino mondkapje van €6,99 per stuk dan steun je ook nog eens het goede doel. De opbrengst van de mondkapjes wordt gedoneerd aan het Emma kinderziekenhuis.

#6 Vingino Daley Blind mondkapjes voor jongens

Niet alleen de jonge meiden willen er graag tip top uitzien, ook voor de stoere boys heeft Vingino een mondmasker die je een oogverbluffende look geeft. En dat is niet het enige, het Vingino mondkapje is ontworpen samen met niemand minder dan profvoetballer Daley Blind. Ze zijn te koop in twee varianten; het zwarte logo mondkapje en het army mondkapje. Net zoals bij ieder mondkapje van Vingino gaat ook bij het Daley Blind mondmasker de opbrengst naar het Emma kinderziekenhuis.

#7 Otto kinder mondkapjes

Basic, duurzaam en een fijne pasvorm, de kinder mondkapjes van online warenhuis Otto hebben alles wat je kind nodig heeft om beschermd te blijven. In een set van 5 vind je zowel klassieke prints als effen mondkapjes. Ze zijn allemaal gemaakt van duurzaam katoen uit Afrika en dankzij de elastische bandjes geven de mondkapjes je een comfortabel gevoel. Je koopt de Otto kinder mondkapjes voor kinderen van 6-12 jaar

#8 Wegwerp kindermondkapjes

Het zijn misschien niet de meest fashionable mondkapjes uit dit lijstje, maar ook wegwerp mondkapjes voor kids zijn reuze handig. Na gebruik kan je ze gewoon in de prullenbak gooien. De mondkapjes komen in een pak van 50 stuks zodat je altijd voldoende op voorraad hebt voor je kind. Het leukste aan deze wegwerp mondkapjes? Je kan vanaf nu gewoon twinnen met je kind met hetzelfde wegwerp mondkapje! We moeten er maar het beste van maken, toch?!

#9 Delicate love kinder mondkapje

Het vrolijke Delicate Love kinder mondkapje bezorgt bij iedere voorbijganger een lach op zijn gezicht. Het mondkapje is voorzien van een schattige en speelse kitten print en is gemaakt van 100% katoen. Dankzij de handige kraaltjes op de elastieken banden maak je het Delicate Love mondkapje makkelijk op maat voor je kind. Het mondmasker wordt verkocht tegen de kostprijs, zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald.

#10 Sanetta Kidswear kinder mondkapjes

Het Sanetta Kidswear kinder mondkapje is stoer, comfortabel, en nog eens hartstikke tijdloos. Het sterrenprint mondmasker kan gedragen worden door zowel jongens als meisjes en is herbruikbaar wanneer je hem op 60 graden wast. Het mondkapje van Sanetta Kidswear wordt geleverd in een 2-pack zodat je er altijd eentje extra achter de hand hebt.

Nog meer mondkapjes?

Geen leuk mondkapje gevonden voor je kind? Geen zorgen, bij SuperSales hebben we ons werk gemaakt van zoeken! We hebben alle kindermondkapjes die we gevonden hebben bij de 250 aangesloten winkels in ons kindermondkapjes overzicht gezet!