De meest iconische sneakers van Nike staan allang in jouw schoenenkast en als ultieme Nike fan ben jij altijd op zoek naar die modellen met net dat beetje extra. Dan hebben we goed nieuws voor je! Schoenen met een tekenfilmfiguur klinkt misschien kinderachtig, maar niets is minder waar. Het is een stiekeme droom die uitkomt. Onlangs lanceerde Nike in samenwerking met Kyrie Irving The SpongeBob SquarePants collectie. Je begrijpt het goed, Nike sneakers geïnspireerd op je favoriete gele spons en zijn vrienden. En die wil jij hebben!

De collectie

The SpongeBob SquarePants x Kyrie collectie bestaat uit 5 modellen. Drie Kyrie 5s waar je SpongeBob, Patrick Ster en Octo Tentakel in herkend en twee Kyrie Low 2s vormgegeven aan de hand van Meneer Krab en Sandy Wang. 

De sneakers zijn er voor iedereen. Alle vijf de uitvoeringen zijn te krijgen voor heren, dames en kinderen. Daarnaast is er ook een kledingcollectie ontwikkeld met T-shirts, hoodies, rugzakken en sokken. In ieder item herken je een tekenfilmheld door de kleuren, maar ook de speciale details. Zo heeft de Mr. Krab Kyrie Low 2s een geldprint van binnen, een knipoog naar zijn eeuwige vijand Plankton. 

Populair

Dat SpongeBob onder veel generaties populair is, werd duidelijk tijdens de release van de unieke Nike collectie. De sneakers waren binnen enkele uren al uitverkocht. Een paar SpongeBob SquarePants x Kyrie sneakers bemachtigen wordt lastig, maar hieronder kan je in ieder geval genieten van de prachtige plaatjes. 

nike spongebob nike spongebob nike spongebob