Als je gek bent op haarverzorging, dan moét je Olaplex wel kennen. De haarproducten van dit merk verrichten namelijk wonderen voor je haar als je het ons vraagt en dat is precies waarom beautylovers en haarstylistes niet meer zonder willen. Ben je niet zo thuis in de haarwereld en heb je echt geen idee wat Olaplex is en wat het doet? Dan wordt het tijd om daar verandering in te brengen! De producten van Olaplex herstellen, versterken én verzorgen je haar, waardoor je lokken binnen no-time weer mooi glanzen. Wil je nog meer weten over dit fantastische merk? Lees dan snel verder, want in dit blog vertellen we je alles wat je moet weten over Olaplex!



Wat is Olaplex precies?

Olaplex is dus een haarverzorgingsmerk dat momenteel 10 verschillende haarproducten verkoopt. Olaplex No.1 en No.2 zijn speciaal voor de salon ontwikkeld en worden dus voornamelijk door kappers en haarstylistes gebruikt. Olaplex No. 0 en No. 3 t/m No. 9 zijn daarentegen geschikt om zelf thuis te gebruiken.

Wat de producten van Olaplex zo bijzonder maakt ten opzichte van andere haarproducten, is dat Olaplex in staat is om gebroken zwavelbruggen in het haar te vinden en permanent te herstellen. Zwavelbruggen in het haar kunnen bijvoorbeeld beschadigd raken door je haar met chemische verf te behandelen. Door deze zwavelbruggen te herstellen, breekt je haar minder snel en blijft je haar sterk en gezond. 

Welke Olaplex producten zijn er?

# No. 1 Bond Multiplier en No. 2 Bond Perfector

Zowel de Olaplex No. 1 Bond Multiplier als de No. 2 Bond Perfector herstellen gebroken zwavelverbinding. Olaplex No. 2 zorgt er daarnaast ook voor dat het haar intensief gevoed wordt. Beide producten worden in salons vaak gebruikt bij het kleuren van het haar, omdat de kans op haarbeschadiging tijdens deze behandeling groot is. 

# No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment

De Olaplex No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment is als inspiratie op de No. 1 en No. 2 ontstaan, maar dan speciaal voor thuis. Het is een primer voor je haar die er voor zorgt dat andere producten nog beter in het haar worden opgenomen, waardoor je optimaal resultaat behaalt. Vaak wordt het in combinatie met Olaplex No. 3 gebruikt, omdat dit het haar nog sneller laat herstellen. 

# No. 3 Hair Perfector

In combinatie met de No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment moet de No. 3 Hair Perfect er dus voor zorgen dat je haar nog sneller en mooier herstelt. De No. 3 zorgt voor zacht en glanzend haar, net zoals bij de kapper. Het advies is om de No. 3 ongeveer één per week te gebruiken op handdoekdroog haar. Laat het vervolgens even goed intrekken en spoel het daarna uit.

# No. 4 Bond Maintenance Shampoo

Eigenlijk doet de Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo precies wat een shampoo zou moeten doen: je haar reinigen. Nog een voordeel van Olaplex is dat alle producten vrij zijn van onder andere siliconen, parabenen en sulfaten. De ingrediënten kunnen namelijk build-up, futloos haar een hoofdhuidproblemen veroorzaken.

# No. 5 Bond Maintenance Conditioner

Ook de No. 5 Bond Maintenance Conditioner doet wat het moet doen, namelijk je haar voeden. Daarnaast herstelt het ook gespleten haar punten verzwaart het je haar niet. Breng de conditioner aan in de lengte en de punten van je haar en laat een paar minuten intrekken. Spoel de conditioner vervolgens goed uit.

# No. 6 Bond Smoother

Olaplex No. 6 Bond Smoother is een geconcentreerde leave-in crème die je haar zowel versterkt als hydrateert. Daarnaast kan je de Bond Smoother ook prima gebruiken als heatprotector om je haar te beschermen tegen hitte van stylingtools. Je hebt slecht een kleine hoeveelheid van de crème nodig voor glad en pluisvrij haar.

# No. 7 Bonding Oil

Als je erg last hebt van droog en pluizig haar, dan is de Olaplex No. 7 Bonding Oil een echte musthave voor je haar! De olie zorgt voor mooi glanzend haar, maakt je haar heerlijk zacht en voelt niet vettig aan op je haar. Daarnaast biedt de olie ook bescherming tegen UV-straling en stylingtools met een temperatuur tot 230 graden.

# No. 8 Bond Intens Moisture Mask

Tot slot heb je de Olaplex No. 8 Bond Intens Moisture Mask. Dit 4-in-1 masker herstelt, hydrateert geeft je haar volume en glans. Breng het masker net na het wassen aan in de punten en lengte van je haar terwijl het nog vochtig is. Laat het masker ongeveer 10 minuten intrekken en spoel het vervolgens grondig uit. Ét voilà: verzorgd en gehydrateerd haar dat sterk en zacht tegelijk aanvoelt. 


Bekijk alle Olaplex haarverzorging in de aanbieding

-34%

Olaplex Bond Maintenance Shampoo No.4 Dames 250 ml

€19,89 €30,30
Beschikbaar bij 3 webshops
-35%

Olaplex N°.6 bond smoother styling crème - 100 ml

€21,42 €33,00
Beschikbaar bij 7 webshops
-24%

Olaplex Bonding Oil No.7 Dames 30 ml

€22,95 €30,30
Beschikbaar bij 6 webshops
-33%

Olaplex Bond Maintenance Conditioner No.5 Dames 250 ml

€20,19 €30,30
Beschikbaar bij 10 webshops
Scherp geprijsd

Olaplex Strong Days Ahead Hair Kit 250 ml

€46,25
Beschikbaar bij 3 webshops
-26%

Olaplex N°0 Intensive Bond Building Hair Treatment Dames 155 ml

€22,49 €30,30
Beschikbaar bij 8 webshops
-27%

Olaplex No.9 Bond Protector Nourishing Hair Serum 90 ml

€21,89 €29,95
Beschikbaar bij 11 webshops
-33%

Olaplex Bond Maintenance Conditioner No.5 250 ml

€20,19 €29,95
Beschikbaar bij 3 webshops