De plissérok is een klassieke midirok die lange tijd een oubollig imago had, maar tijden veranderen gelukkig. Deze rok is terug van weggeweest en een echte musthave voor iedere fashionista! Niet gek, want deze rok is elegant, supervrouwelijk en een echte eye-catcher. Of je nu naar school gaat, naar je werk of een gezellige avond uit: met de plissérok zie je er altijd vrouwelijk en trendy uit. Maar hoe style je deze fashionable rok? In deze blog lees je alles over de plissérok en hoe je deze het beste kan combineren. 

Wat is een plissérok?

De plissérok is een rok met smalle plooien die tot net onder je knie komt. Het fijne aan de plissérok is dat deze rok geschikt is voor elk figuur en de mooiste punten van je lichaam benadrukt. De voordelen van de plissérok zijn eigenlijk teveel om op te noemen, maar we hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

De voordelen van de plissérok

  • Makkelijk te stylen, wat je stijl ook is. Je kan hem elegant dragen met een paar waanzinnige high heels, maar ook stoer met enkellaarsjes.
  • Maakt je langer en slanker. De smalle, verticale plooien hebben een verlengend effect en doen je heupen niet onnodig breder lijken.
  • Comfortabel om te dragen, want de rok valt los om je benen. En wat is er nu fijner dan er trendy uitzien en je tegelijkertijd makkelijk te kunnen bewegen?!

Hoe combineer je een plissérok?

Het is inmiddels wel duidelijk dat de plissérok een echte musthave is voor iedere fashionista. Hij is geschikt om naar allerlei gelegenheden te dragen en je komt er altijd stylish mee voor de dag. Zo combineer je de plissérok.

Casual met een plissérok

Ben jij een echte sneaker-fan? Dan zal dit vast jouw favoriete outfit worden! De combinatie van een plissérok met je favoriete sneakers zit comfortabel en je ziet er ook nog eens stylish uit. Draag je lievelingstrui, een croptop of een T-shirt op je rok. Om je taille extra te benadrukken, draag je je shirt of trui in je rok.

Stoer, stoerder, stoerst met een plissérok

Denk je dat een plooirok tuttig staat bij jou? Think again! Style jouw plissérok met een stoer leren jasje en een paar biker boots of western laarzen. Ook een bomber-jack en een paar coole sneakers geven je outfit een stoere look zonder dat het degelijk wordt. Draag er chunky sieraden bij als finishing touch.

Office vibes met een plissérok

Ook voor kantoor is de plissérok een ideaal item om te dragen. Combineer je rok met een mooie blouse of top. Om je outfit helemaal af te maken, draag je er een paar prachtige pumps of schoenen met een klein hakje onder.


Shop de mooiste plissérokken


-51%

Like Flo F311-5720 Meisjes Rok - Gold

€22,14 €44,90
Beschikbaar bij 5 webshops
-70%

Like Flo F309-5730 Meisjes Rok

€11,99 €39,95
Beschikbaar bij 4 webshops
-30%

Name It KIDS rok NKFNASILA blauwgrijs

€20,99 €29,99
Beschikbaar bij 2 webshops
-20%

Only Maxi rok ONLVENEDIG met plooien lichtgroen

€20,79 €25,99
Beschikbaar bij 6 webshops