Genderneutraliteit, het is een onderwerp dat we steeds belangrijker vinden in onze samenleving. Kinderkleding wordt niet langer meer verdeeld onder jongens en meisjes en unisex T-shirts zijn bij vrijwel iedere winkel te koop. Toch ontdekten we een product dat wel heel ver gaat in de genderneutraliteit: lingerie voor heren.

Sexy lingerie voor mannen

Ja, dat las je goed. Kanten slipjes, satijnen BH’s en zelfs jarretels, ze hebben het allemaal speciaal voor mannen bij HommeMystere. Het Australische merk is begonnen in 2009 vanuit de gedachte mannen meer vrijheid te geven in wat zij onder hun kleding dragen. Vrouwen mogen sexy lingerie dragen, terwijl mannen het moeten doen met een simpele, saaie boxer. Hartstikke oneerlijk vonden de eigenaren van het merk.

Inmiddels is de lingerie niet meer alleen in Australië verkrijgbaar, maar worden bestellingen internationaal verzonden. Ook Nederlandse mannen kunnen daardoor een spannend setje bestellen. Mocht je dat toch een beetje ongemakkelijk vinden, kan je zelfs bij de check out aangeven dat de order in discretie moet worden verzonden.

Reviews lingerie

Of vrouwen er blij van worden wanneer hun wederhelft de slaapkamer in komt met een sexy lingerie setje, laten we even in het midden. De recensies zijn in ieder geval erg lovend. Een vrouwelijke klant geeft aan dat ze dol is op het setje van haar man en een andere dame schrijft in haar review de lingerie sexy as hell te vinden. Als we dat mogen geloven wordt het volgend jaar een Victoria Secret show, maar dan met mannen in lingerie. Doutzen Kroes, eat your heart out! 


Afbeeldingen: HommeMystere