Kent de bezorger inmiddels jouw voornaam en staat hij vrijwel wekelijks voor de deur om een online bestelling af te leveren? Welkom bij de club! Ook wij zijn dol op online shoppen. En aanbiedingen uiteraard. Maar die verzendkosten, daar moeten we het even over hebben. Niemand is er dol op, zeker niet als je een leuke deal hebt gevonden en je vervolgens een vermogen betaalt voor de verzending. We kennen allemaal wel de gratis verzending vanaf €100 lokkertjes, maar waar wij echt blij van worden? Shoppen en geen verzendkosten betalen, ongeacht het bedrag waarvoor je bestelt. Daarom is dit een overzicht van sites waar je altijd shopt met gratis verzending!

Omoda

Heb jij een grote liefde voor schoenen? Dan deel je deze passie met Omoda. Of je nu voor het hele gezin schoenen scoort of dat je jezelf eens verwend, je profiteert altijd van gratis verzending. Het enige wat je moet doen is een account aanmaken. Binnen één werkdag kan je de bezorger al voor de deur verwachten. Ook aan het retourneren van je bestelling zijn geen kosten verbonden. 

Superdry

Het merk bestaat inmiddels al sinds 2003, toch blijft Superdry nog steeds immens populair. En hoe fijn is het dat ze die populaire spullen gratis verzenden? Wanneer de bestelde producten in het magazijn in Nederland of België liggen is de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Mochten je producten ergens anders vandaan komen dan kan je rekening houden met een levertijd tot 5 werkdagen. Gelukkig betaal je hoe dan ook geen verzendkosten en kan je makkelijk via de bestelpagina zien hoelang jou bestelling erover doet. Voor het retourneren brengt Superdry geen kosten in rekening.

Nike

Het lijkt een droom die uitkomt; de mooiste Nike sneakers shoppen met gratis verzending via de Nike site! Deze droom kan werkelijkheid worden als je je aanmeld als NikePlus member. Dat houdt in dat je een account aanmaakt op de website. Je bestelling wordt dan kosteloos binnen 2-4 werkdagen thuis bezorgd. Ook de retourzending is gratis. Mocht je geen account willen aanmaken, dan bedragen de verzendkosten €5 of gratis bij besteding van meer dan €99,-. 

Coolblue

Van koffers tot smartwatches en van stofzuigers tot wasmachines: Coolblue heeft het allemaal. Je scoort hier de beste deals en dat zónder verzendkosten. Voor 23:59 besteld, dan doet Coolblue er alles aan om je bestelling de volgende dag bij je te leveren. Liever dezelfde dag nog je bestelling in huis? Kies dan Coolblue VandaagNog, waarbij de verzendkosten €4,95 bedragen. Verder is retourneren gratis en je kan achteraf betalen met je creditcard.  

ICI PARIS XL

Je favoriete parfum of make up bestellen en geen verzendkosten betalen, dat kan als je bij ICI PARIS XL shopt. De parfumerie bezorgt je pakketje kosteloos binnen één werkdag, zonder een minimaal bestelbedrag. Dat is niet alleen handig voor je eigen cosmetica producten, ook wanneer je last minute een cadeau nodig hebt is de standaardlevering van ICI PARIS XL zeer geschikt. Mocht je bestelling toch niet naar wens zijn, retourneer je je pakket zonder kosten.

Peek & Cloppenburg

Het van oorsprong Duitse Peek & Cloppenburg is een waar shopwalhalla voor de echte modeliefhebber. Je shopt er de mooiste en hipste kleding voor het hele gezin. En hoe fijn is het dat je jouw favoriete items gratis thuis kan laten bezorgen? Twijfel je nog over een artikel? Dan heb je maar liefst 100 dagen bedenktijd! Retourneren is gratis en kan via een PostNL-punt of via een servicepunt in een van de winkels.

Suitable

Dankzij het grote assortiment van Suitable stel je eenvoudig en snel een complete outfit samen met je favoriete merken. Bij Suitable begrijpen ze wat mannen willen: duurzame, kwalitatieve kleding zonder verzendkosten. Maak een account aan en laat je bestelling gratis thuis bezorgen. Zo ontvang je per bestelling Suitable credits die je kan sparen en omwisselen voor gratis shoptegoed. Wil je je bestelling retourneren? Doe dit dan in een van Suitable winkels, zo bespaar je onnodige retourkosten!

Bagage24

Zeg nou zelf: je hebt nooit genoeg tassen en accessoires toch? Bij Bagage24 vind je meer dan 25.000 premium koffers, tassen en accessoires. Zo vind je altijd iets wat bij je past. Extra fijn: je besteld bij Bagage24 je favoriete items met gratis verzending! Hierdoor shop je er helemaal op los zonder dat je onnodige verzendkosten hoeft te betalen. 

Oger

Voor de heren onder ons die opzoek zijn naar luxueuze kleding hebben we een goed nieuwtje; bij Oger ontvang je namelijk altijd gratis verzending. Of je nu opzoek bent naar luxe pakken, overhemden of nette pantalons, bij Oger vind je het allemaal. De prijzen zijn vaak aan de hoge kant, maar de gratis verzending maakt een hoop goed. Je bestelling retourneren is overigens ook kosteloos.

Fashionette

Fashionette is dé place to be voor al je designer aankopen. Met ruim 180 premium en luxe merken doe je genoeg inspiratie op om je eigen stijl te ontdekken. Dankzij de gratis verzending worden jouw nieuwe paar pumps van Christian Louboutin toch iets betaalbaarder. Je ontvangt je bestelling binnen drie werkdagen bij jouw thuis. En je kan je bestelling gratis binnen 30 dagen retourneren. 

G-Star RAW

In 1989 werd één van de populairste denim-merken allertijden opgericht: G-Star RAW. Je shopt bij dit Nederlandse modemerk niet alleen de mooiste jeans, maar ook de toffe jassen en hippe sneakers zonder verzendkosten. Voor iedereen die last minute een outfit nodig heeft, is de optie ‘Same Day Delivery’ perfect. Bestel op werkdagen voor 12:00 uur en krijg je favoriete items diezelfde avond gratis thuisbezorgd. Retourneren is kosteloos en kan binnen 60 dagen. 

Douglas

Op zoek naar een nieuwe mascara of dagcrème? Bij Douglas kan je terecht voor je al je beauty- en verzorgingsproducten. Voeg je favorieten toe aan je mandje, kies twee gratis samples naar keuze uit en laat je bestelling gratis thuisbezorgen. Bestel voor 22:00 uur en ontvang binnen 24 uur je pakketje. Toch niet tevreden? Dan kan je kosteloos je pakket retourneren via een DHL-punt of in een van de Douglas stores. 

De Bijenkorf

Als je opzoek bent naar luxe designerkleding zit je bij de Bijenkorf goed. Wanneer je gratis lid wordt als Privilege member bij dit grote Nederlandse warenhuis ontvang je veel voordelen. Één voordeel is dat je altijd gratis verzending ontvangt en je pakketje binnen één werkdag wordt thuisbezorgd. Voor niet-leden bedragen de verzendkosten €3,95 en gratis boven de €50,-. Ook het retourneren is kosteloos. Nu heb je helemaal géén excuus meer om die designer tas in de sale te bestellen ;).

ABOUT YOU

Bij ABOUT YOU draait het allemaal om jou en je familie. Je shopt er modieuze outfits, schoenen en accessoires voor het hele gezin. Groot voordeel; bij ABOUT YOU is verzending altijd gratis. Geen minimaal bestelbedrag of memberships. Bij de gratis standaardlevering wordt je pakketje binnen 2 tot 4 werkdagen bezorgd op de plek waar jij wilt. Ook het retourneren is gratis én je kan kiezen voor achteraf betalen.

vanHaren

Bij vanHaren kan je terecht voor de leukste schoenen voor het hele gezin. Van hippe sneakers voor kinderen tot enkellaarzen voor dames: laat ze gratis bij je thuisbezorgen! Bij vanHaren begrijpen ze dat niemand lang wil wachten op een pakketje. Daarom is het op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. Heb je een (grotere) bestelling geplaatst en mag je van jezelf niet alles houden? Dan heb je maar liefst zestig dagen de tijd om (een deel van) je bestelling gratis te retourneren.