Geen gewoon klokje meer om je pols, maar een digitaal scherm op je horloge waarmee je toegang hebt tot een breed scala aan apps. Je kan er je hartslag mee checken, het weerbericht bekijken en zelfs mee navigeren naar je volgende bestemming. Hartstikke handig die smartwatches, maar waarom zie je er bijna alleen maar mannen mee lopen? Nu zelfs luxemerk Kate Spade haar collectie-aanbod uitbreid met vrouwelijke smartwatches is het tijd om daar verandering in te brengen. Daarom zijn dit de 6x mooiste smartwatches uit de shop die iedere vrouw wil hebben. 

1. Michael Kors

Met deze smartwatch van Michael Kors voel jij je op en top vrouwelijk. De zilver met roségouden band zorgt ervoor dat het horloge lijkt op een ‘normaal’ horloge. Het biedt de voordelen van een smartwatch en het uiterlijk van een elegant horloge die je bij iedere gelegenheid kan dragen.

2. Fossil

Fossil weet wat vrouwen willen: een roze smartwatch. Door het siliconen bandje is deze smartwatch ideaal om mee te sporten, maar ook voor andere gelegenheden is het horloge geschikt. Wanneer je niet teveel geld uit wil geven is dit horloge een goede optie: je koopt hem namelijk al voor €179,-. 

3. Skagen

Ben je een liefhebber van een goud horloge? Skagen heeft het in de vorm van een smartwatch. Dit elegante klokje heeft een klassieke uitstraling door de gouden band en is niet te onderscheiden van een ‘normaal’ horloge. Deze smartwatch is spatwater bestendig, wat inhoudt dat er niet mee kan worden gezwommen. 

4. Fitbit

Deze special edition smartwatch van Fitbit is speciaal ontworpen voor vrouwen. Het horloge is voorzien van een jacquard geweven bandje en een roségouden klok. De weving van het bandje geeft door de structuur een soort jeanseffect, en is ondanks zijn looks ook geschikt om mee te sporten en zwemmen. 

5. Samsung

Samsung en een smartwatch klinkt logisch, maar dit vrouwelijke model is ook nog eens trendy vormgegeven. Het klokje is roségoud gecombineerd met een lichtroze bandje. De geometrische vlakken in het scherm zorgen voor het speelse effect van deze smartwatch. De Samsung Galaxy Watch werkt met zowel Android als iOS. 

6. Garmin

Niet iedere vrouw houdt van roze, daarom heeft Garmin een zwarte smartwatch speciaal voor dames. Door de roségouden accenten heeft het horloge wel een vrouwelijk tintje. Het klokje van de Garmin ziet er uit als een ‘normaal’ horloge, maar doordat het gecombineerd is met een siliconen bandje kan je ook gerust mee sporten.