Top 20 Fashion Blogs uit Nederland

Kom jij graag meer te weten over de laatste modetrends & beautytrends, dan is dit artikel een must-read!

Nu dat alles te verkrijgen is op het internet, lezen veel meer vrouwen blogs in plaats van tijdschriften. En sinds wij onze klanten enkel en alleen het beste willen aanbieden hebben wij een lijstje samengesteld met de top 20 fashion bloggers uit Nederland.

 

1. Fashion Attacks

Wat startte als een hobby voor de 21-jarige Anita, is nu uitgegroeid tot een van de beste fashion blogs in Nederland en zelfs de wereld. Voor Anita haar blog oprichtte, volgde ze zelf tientallen blogs waar ze haar inspiratie vandaan haalde.

Enkele jaren later is zij zelf het stijlvoorbeeld voor vele jonge vrouwen.

Op haar blog vind je talrijke leuke outfits en stijladvies. Kortom, een blog dat je gewoon moet volgen als je op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwe fashion trends.

2. COTTDS

Cindy van der Heyden schrijft op haar blog ‘Come Over To The Dark Side’ over haar persoonlijke stijl, de kledingstukken uit haar kledingkast, en alles wat haar daaromheen inspireert. Met velen mooie foto’s laat ze jou duidelijk zien van welke stijl zij houdt.

Haar obsessie ligt vooral bij leer, donkere kleuren, smokey eyes, designer shoenen en messy haar. Deze dingen komen dan ook vaak aan bod op haar blog.

3. AfterDRK

Sabrina Meijer startte – haar inmiddels bekende blog – AfterDRK voor fashionista’s die houden van simplicity maar dan wel met een edge. De full time fashion lover wist van haar hobby haar carrière te maken en niet zomaar een. AfterDRK is een van de grootste fashion blogs van de wereld!

Sabrina kan een simpel t-shirt zo omtoveren tot een fabulous fashion item. Haar blog staat vol met gecombineerde items gebaseerd op de nieuwst gespotte trends.

4. Modernosa

Roos-Anne van Dorsten is de oprichtster en eigenares van Modernosa. Op haar blog deelt ze fashion and lifestyle tips, tricks en advies. Roos-Anne heeft een eerder monochrome stijl en combineert graag high street fashion met designer brands.

Haar blog is Engelstalig en erg visueel wat zeker in de smaak valt bij haar talrijke fans.

5. Beautylab

De blog van Serena Verbon is een must-visit indien je van Fashion, beauty en food houdt. De blog werd 7 jaar geleden opgericht en is nu een van de meest bezochte fashion blogs in Nederland. Serena schrijft dagelijks nieuwe posts voor haar blog en houdt ook een Vlog bij die tevens ook op haar blog wordt gepost.

6. Chapter Friday

Yara Michels is niet alleen de oprichtster van deze succesvolle fashion blog, ze is ook één van de freelancer schrijvers voor ELLE en won de BlogLovin’ award in 2014 met deze blog. Met deze blog geeft ze vrouwen niet alleen fashion tips & tricks, maar ze geeft je ook een inzicht in de  fashionindustrie.

7. Linda Tol

Linda Tol heeft een bijzondere boyish style en is herkenbaar aan haar grijze haar, gekleurde lippen en veelzijdige looks. Ze creeërt dagelijks nieuwe looks en is zeker en vast niet bang om ALLE trends uit te testen.

8. LizaChloe

Liza Chloë van Duyn is het creatieve brein achter deze succesvolle fashion blog. Op haar blog vind je vooral veel Fashion inspiraties en tips. Al is de blog van deze Amsterdamse schone wel volledig in het Engels geschreven.

9. Fashion Hoax

Lian Galliard laat alleen de fashion zien waar zij van houdt, voor jou om geïnspireerd te worden. Ze stopt vrouwelijkheid in haar outfits, gecombineerd met een kleine edge.

10. Love Aesthetics

Ivania Carpio is een internationaal fashion icoon met haar blog in de modewereld, waarmee ze de echte ‘insiders’ en mode verslaafden aantrekt. Vooral haar opvallende statement looks vallen op bij haar volgers.

11. Negin Mirsalehi

Negin Mirsalehi startte deze blog om haar passie met fashion met de rest van de wereld te delen.

12. Styled by Chris

Christel’s blog was eerder gekend als ‘Addicted to Fashion’. Op haar blog deelt ze haar passie voor mode met de wereld.

13. Cocorosa

Het motto van Chantal is “Heb plezier in wat je doet, want dat straal je uit” en dat is vast en zeker te merken in haar blog.

14. Style Has No Size

Edith Dohmens missie is om de vrouw met een gemiddelde en grotere maat in de spotlight te zetten.

15. Shout Out To You

Jony van Stralen inspireert haar volgers met haar persoonlijke stijl, maar wordt ook zelf graag geïnspireerd.

16. All about the Style

Voor outfit inspiraties aan betaalbare prijzen kun je terrecht bij de blog van Kim Jackobs.

17. Sharon Van Bommel

Deze 21-jarige deelt je graag de Do en Don’ts uit de beauty en fashion wereld.

18. Fashion is a party

Suzanne startte in 2009 deze blog om haar liefde voor mode en schrijven te delen met de wereld. Nu vind je er er leuke en betaalbare mode & beauty tips.

19. Curvacious 

Voor dames met een maatje meer is er deze ongelooflijke gezellige blog van Desirée.

20. WeAreFashion

Sanne deelt op haar blog fashion beauty en lifestyle tips en trends voor jonge vrouwen.

21. Een opkomend talent: Your Fashion Avenue

Nederlands Fashion blog. Bij YourFashionAvenue vind je wekelijks artikelen over de laatste en hipste fashion, mode musthaves, beauty en lifestyle.

Zin gekregen om te shoppen? Bekijk dan het volledige dames- of herenaanbod.