Ze lijken misschien lief en schattig, maar in werkelijkheid zijn het wedstrijdboksers en weten ze je altijd precies op de juiste plek te raken. Het maakt niet uit of ze klein of groot zijn, kids stoeien graag en dat gaat niet zonder slag of stoot. De meeste papa’s kunnen uit ervaring vertellen dat hun kind het regelmatig voor elkaar krijgt om zijn zaakje te raken, en dat is niet zonder gevolgen. Vaders, wees gerust, want met deze kids-proof onderbroek kan jij vanaf nu onbezorgd ravotten met je kind.

Boxer met bescherming

Het klinkt bijna als een de droom van iedere vader, maar deze boxer is daadwerkelijk te bestellen via Amazon. Het bedrijf Fridababy ontwikkelde de Fridaby FridaBall boxers: een onderbroek waarbij de jongeheer wordt beschermd tegen onverwachtse klappen. De boxer ziet eruit zoals je dat gewend ben, met maar één groot verschil: de binnenkant  is versterkt met een soort schuimrubberen cup. Hierdoor wordt je zaakje beschermd en verzacht het de pijn wanneer je wordt geraakt.

De boxer bestaat uit twee aparte onderdelen, waardoor je hem makkelijk kan wassen. De slip zelf kan gewoon in de wasmachine, de beschermings-cup zal je met de hand moeten wassen. Laat hem wel drogen op het wasrek, en niet in de droger, anders is de FridaBy FridaBall dadelijk te klein (en dat is weer een heel ander probleem).

Cadeau zonder gevaar

De papa-vriendelijke boxer is een musthave voor iedere (aanstaande) vader en het verdient een ereplaats op de uitzetlijst van een toekomstige spruit. We willen je niet bang maken, maar dat je geraakt gaat worden is één ding wat zeker is. Dan kan je maar beter goed voorbereid zijn.

Je koopt de FridaBy FridaBall boxer voor nog geen €27,-, en dat is de jongeheer van een vader meer dan waard. Stille hint: met dit cadeau onder de kerstboom voor je vader, oom, broer of vriend zit je zeker weten veilig!  

Beeld: Amazon