We zijn alweer bijna halverwege het jaar en er is nog steeds geen teken van de Nike Air Max 2018. We hebben er gretig op gewacht en we hebben er veel van verwacht, maar helaas komt er geen Nike Air Max 2018. De precieze reden waarom de schoen voor dit jaar niet terugkomt, is niet bekend. Misschien zijn de verwachtingen te hoog of misschien deed dit model het toch niet zo goed als verwacht (zeer onwaarschijnlijk), maar wees gerust: Nike heeft dit jaar veel te bieden.

 

Wat zijn de alternatieven?

Voorlopig wordt de Nike Air Max 2017 gewoon verder verkocht, dus als je nog geen paar hebt, is dat altijd nog een optie. In de Nike reeks zijn er aantal schoenen die ook op de Air Max 2017 lijken. De Nike Max 97 en Nike VaporMax zijn de beste alternatieven, daarnaast heeft Nike ook een hele nieuwe schoen in hun modellen reeks: de Nike Air Max 270.

 

Nike Air Max 97

Als je zo dicht mogelijk bij de stijl van de Nike Air Max 2017 wilt blijven is de Nike Air Max 97 je beste keuze. De schoen heeft net als de Air Max 2017 een 'Air' kussen over de hele lengte van de schoen, of hoe Nike het beschrijft, 360 graden 'Air'.

Bron: nike.com/news

 

Nike VaporMax

De Nike VaporMax is een schoen die je of supergaaf vindt, of helemaal niks vindt. Deze hardloopschoen ziet er stilstaand al snel uit. Door samenwerkingen met grote design- en modehuizen zoals Comme Des Garcon’s en Off-white is het één van Nike’s coolste nieuwe modellen. Vooral de Fyknit versies zijn erg gewild.

Bron: nike.com/news

 

Nike Air 270

Naast de vernieuwingen van andere 2017 modellen, nieuwe kleuren combinaties en nieuwe materiaal combinaties, heeft Nike een heel nieuw model voor Air Max Day uitgebracht: De Nike Air Max 270.
Nike is tegenwoordig heel succesvol in het vernieuwen en heruitbrengen van oudere modellen. Zo mag de Nike Air Max 270 wel helemaal nieuw zijn, maar is de naam een verwijzing naar de Air Max ’93. Dit model had net als dit nieuwe model een ‘Air’ kussen over 270 graden.

Bron:nike.com

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Nike Air Max 270 deals? Ga dan naar onze Nike Air Max 270 pagina en klik op de Sale Alert knop. Je ontvangt dan een mailtje zodra de schoenen met korting verkrijgbaar zijn.