Als er één groot shoppingevent is in Nederland waar we echt niet meer omheen kunnen is het Black Friday wel. Iedere kortingsfanaat weet natuurlijk precies wanneer deze dag is voor de komende vijf jaar en de kans dat zij Black Friday missen is vrijwel onmogelijk. Voor degene die wel van shoppen met korting houden, maar wat minder secuur zijn in het bijhouden van een agenda ligt dat wat anders; Black Friday valt namelijk ieder jaar op een andere datum. Één ding weten we zeker: ook jij wil profiteren van de beste Black Friday deals van 2022. Daarom hebben we voor jou het antwoord op die ene brandende vraag ‘Wanneer is Black Friday 2022.'

Datum Black Friday 2022

Black Friday valt in 2022 op  vrijdag 25 november. Oorspronkelijk wordt Black Friday gehouden op de dag na Thanksgiving, een nationale feestdag in Amerika. In Nederland vieren geen Thanksgiving vieren, op koopjesevents als Black Friday zijn we maar al te dol Het is dan ook niet gek dat Black Friday voorgaande jaren een groot succes was. Ook in 2022 verwachten we weer spectaculaire kortingsacties van onze aangesloten shops. Noteer alvast 25 november in je agenda, want geloof ons; dit wil je absoluut niet missen!

Black Friday Week(end) 2022

Wil je shoppen op Black Friday, maar heb vrijdag 25 november al andere plannen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Je scoort tegenwoordig niet alleen op Black Friday de beste deals, maar ook het opvolgende weekend profiteer van je fikse korting! Vorig jaar genoot je zelfs nóg langer van de Black Friday gekte, veel acties startte destijds een week eerder en liepen door tot Cyber Monday. Ook in 2022 verwachten we een lange Black Friday event, houd daarom onze actiepagina al vanaf 18 november in de gaten zodat jij als eerste weet waar je moet zijn tijdens Black Friday!

Wil je er 100% zeker van zijn dat je tijdens Black Friday Week op de hoogte bent van alle ins- en outs? Schrijf je in als SuperSales member en ontvang als eerste de acties van je favoriete shops in je mailbox. 

via GIPHY

Cyber Monday 2022

Dacht je dat je met Black Friday al van goede deals kon profiteren? Dan heb je de aanbiedingen op Cyber Monday nog niet gezien! Op de maandag na Black Friday zijn de kortingen het hoogst, vooral bij online shops. In 2022 vindt Cyber Monday plaats op maandag 28 november. Hoewel je tijdens Cyber Monday het voordeligst winkelt, kan er wel al veel uitverkocht zijn. Op deze dag is de kans groter dat je naast het net vist!

Tips voor Black Friday 2022

Je hersens laten kraken is niet het eerste waar je aan denkt bij shoppen, maar een goede deal scoren tijdens Black Friday kan soms nog best lastig zijn. Bij SuperSales maken we het jou graag zo makkelijk mogelijk om een goede deal te scoren. Met deze tips haal je in ieder geval het beste uit Black Friday 2022.

  • Zet je wekker vroeg in de ochtend. Ook als je geen ochtendmens bent. De kans op goede aanbieding is nu eenmaal in de ochtend een stuk groter.
  • Maak een account aan. Dat geldt niet alleen voor SuperSales, maar ook bij je favoriete webshops ontvang je vaak net even iets meer als je ingeschreven staat. Sommige shops maken tijdens Black Friday zelfs gebruik van member-only acties.
  • Bedenk vooraf wat je graag wilt kopen. Een miskoop tijdens de sale is zo gebeurt als je niet weet waar je naar op zoek bent.
  • Stel een prijsalarm in voor je favoriete producten. Zodra het product met korting te koop is ontvang je direct bericht van ons.
  • Check dagelijks de actiepagina. We verzamelen alle deals van onze partners in één overzicht. De actiepagina wordt dagelijks geüpdatet, dus geef hem nu alvast een plaatsje onder je favorieten.
  • Shop vooral nieuwe collectie. Outlet collecties zijn vaak het hele jaar al met korting te koop. Wil je nu echt een goede deal shoppen? Focus je dan vooral op de nieuwe collectie, ook al zijn deze kortingen soms niet heel hoog.
  • Maak gebruik van persoonlijke filters tijdens je zoektocht. Filters helpen je een selectie te maken tussen de enorme hoeveelheid aanbiedingen. Stel je filter in op merk, maat, kleur en korting om alleen de deals te vinden die voor jou ook daadwerkelijk interessant zijn.