Nu officieel de wintertijd is ingegaan, maken we ons klaar voor het seizoen van de bevroren tenen. Met pijn in je hart zet je je fancy sneakers achterin de kast, en komen er een paar met bont gevulde laarzen tevoorschijn. Je doet er alles aan om geen koude voeten te krijgen, alleen gaat meestal ten koste van je stijlvolle look. Voor alle sneaker liefhebbers hebben we daarom goed nieuws: met deze winter sneakers kom jij warm én stijlvol de koude maanden door.

Winter sneakers dames

Stijlvol de winter door komen, dan wil je natuurlijk niet uitglijden op een spekgladde weg! Bij een paar winter sneakers kan je daarom extra opletten of er een goed profiel onder de zool zit voor extra veel grip. Met deze 6 winter sneakers voor dames zit je zeker goed. Ze zijn helemaal on trend, en helpen je voeten warm de winter door.

Winter sneakers heren

Een paar natte voeten helpen niet om niet warm te blijven. Laat daarom een paar canvas sneakers liever links liggen tijdens de wintermaanden. Leer en suède is een goed alternatief. Zorg wel dat je ze goed onderhoud, anders zijn je sneakers na één regenbui niet meer te redden. Met deze 6 heren winter sneakers kom jij fashionable (en met droge voeten) de winter door.

Winter sneakers kids

Tijdens het buitenspelen wordt er regelmatig in een plas gesprongen en ook een sneeuwpop maken in de winter staat vast op de planning. Daarom zijn warme en weerbestendige schoenen voor kinderen belangrijk. Met deze 6 winter sneakers voor kinderen kan hij ook met winters weer zorgeloos spelen.