Disclaimer

Actualiteit
SuperSales spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks onze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling. In het bijzonder zijn alle prijzen, beschikbaarheisinformatie en beschrijvingen op de website onder voorbehoud van type-, synchroniseer- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

De inhoud van de website wordt langs geautomatiseerde weg verkregen. SuperSales doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is. Voor op deze website opgenomen links naar websites of diensten van derden kan SuperSales nimmer aansprakelijkheid aanvaarden. Controleer voordat u een aankoop doet altijd de gegevens van het product bij de betreffende aanbieder.

Vergoedingen
Bij SuperSales zijn momenteel honderden webshops aangesloten. We doen hard ons best om de beste deals van al deze shops voor je vindbaar te maken. Wanneer je via ons winkelt, ontvangen we meestal een vergoeding hiervoor van de betreffende winkel. Bij sommige winkels is dit een vergoeding per aankoop die je doet, wij ontvangen dan een percentage van het aankoopbedrag als commissie. Bij andere shops ontvangen we een vergoeding als je naar de shop gaat, ongeacht of je daar iets koopt of niet. Wees gerust: je vindt via ons niet alleen de beste deals, jij als koper betaalt bij zo'n winkel nooit iets extra's hiervoor. Happy shopping!

Vragen en feedback
Als je vragen hebt over deze disclaimer, kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen.