Adidas SALE

Op zoek naar alle aanbiedingen van Adidas? Dan ben je op de juiste adres! SuperSales heeft de beste deals van Adidas bij honderden webshops voor je verzameld. Score je nieuwe Adidas sneakers als de Stan Smith, Superstars of Falcon in de uitverkoop. Ook shop je hardloopschoenen, trainingspakken en sportkleding van Adidas altijd in de sale. Wat je ook zoekt, hier navigeer je makkelijk door onze uitgebreide Adidas collectie voor heren, dames en kinderen en profiteer je altijd van lage prijzen.

Populaire Adidas modellen

Alle Adidas modellen

Bekijk het Adidas modellen overzicht

Lees onze tips & adviezen over Adidas

Vragen & antwoorden over Adidas

Adidas is bij tientallen online shops te koop. Via SuperSales vind je makkelijk en snel de verschillende aanbieders én vergelijk je direct de prijs van je favoriete items. 

Over het algemeen vallen de meeste Adidas schoenen normaal tot iets groter. Bekijk onze handige Adidas maattabel en vind de maat die bij jou past.

Adidas Superstar vallen net als de meeste Adidas schoenen normaal tot iets groter. Bekijk onze handige Adidas Superstar maattabel en vind de maat die bij jou past.

Adidas probeert zo veel mogelijk duurzame materialen te gebruiken bij de productie van collecties en daarnaast investeert het Duitse merk ook in verschillende duurzaamheidsinitiatieven om bijvoorbeeld plastic afval tegen te gaan.

De productie van Adidas producten vindt het meeste in Azië plaats. 

Adidas korting statistieken

Bij SuperSales helpen we je de mooiste Adidas artikelen te vinden voor de beste prijs. Hieronder vind je de details van de huidige Adidas sale:

Statistieken voor dit merk

Totaal aantal producten34.584
Aantal producten in sale18.059
Percentage producten in de sale52%
Aantal winkels met Adidas aanbod74
Maximale korting op Adidas84%
Verdeling van het kortingspercentage van de Adidas sale