Asics SALE

Op zoek naar alle aanbiedingen van Asics? Dan ben je op de juiste adres! SuperSales heeft de beste deals van Asics bij honderden webshops voor je verzameld. Haal alles uit je sportprestatie met ons grote assortiment van Asics. Scoor je nieuwe Asics Gel sneakers, hardloopschoenen of sportkleding altijd in de uitverkoop. Vergelijk eenvoudig de prijzen van alle Asics sale voor dames, heren en kinderen en profiteer van aantrekkelijke kortingen.

Populaire Asics modellen

Alle Asics modellen

Bekijk alle Asics modellen

Vragen & antwoorden over Asics

Asics schoenen vallen kleiner dan andere schoenmerken. We raden je daarom aan om een maat groter dan je gebruikelijke schoenmaat te bestellen. Twijfel je tussen twee maten? Bestel dan altijd de grotere maat.

Asics hardloopschoenen vallen kleiner dan andere sportschoenmerken. We raden je daarom aan om anderhalve maat groter dan je gebruikelijkeschoenmaat te bestellen. Twijfel je tussen twee maten? Bestel dan altijd de grotere maat.

Asics tennisschoenen vallen kleiner dan andere tennisschoenmerken. We raden je daarom aan om een maat groter dan je eigen schoenmaat te bestellen. Twijfel je tussen twee maten? Bestel dan altijd de grotere maat. Heb je brede voeten? Houd er dan rekening mee dat Asics tennisschoen smaller vallen dan andere tennisschoenmerken.

Hoe lang je Asics hardloopschoenen meegaan is afhankelijk van het aantal keer dat je de schoenen draagt en met welke intensiteit je de schoen gebruikt. Je kan vaak aan de zool zien of je hardloopschoenen aan vervanging toe zijn.

 Asics heeft een uitgebreid assortiment aan sneakers en sportschoenen. Welke Asics schoen het beste bij je past, is afhankelijk van je eigen wensen. Via SuperSales vind je een compleet aanbod van Asics schoenen in de sale, zodat je altijd een Asics schoen vindt die bij je past.

Asics Gel Lyte III vallen kleiner dan andere schoenmerken. We raden je daarom aan om een maat groter dan je eigen schoenmaat te bestellen. Twijfel je tussen twee maten? Bestel dan altijd de grotere maat.

Asics korting statistieken

Bij SuperSales helpen we je de mooiste Asics artikelen te vinden voor de beste prijs. Hieronder vind je de details van de huidige Asics sale:

Statistieken voor dit merk

Totaal aantal producten3.751
Aantal producten in sale2.131
Percentage producten in de sale57%
Aantal winkels met Asics aanbod37
Maximale korting op Asics71%
Verdeling van het kortingspercentage van de Asics sale