Converse SALE

Op zoek naar aanbiedingen van Converse? Dan ben je op de juiste plek! SuperSales heeft alle sale van Converse bij 291 webshops voor je verzameld. Momenteel zijn er 2954 producten waarvan 1138 aanbiedingen beschikbaar. Zie je iets leuks? Wacht dan niet te lang want Converse producten met een interessante korting kunnen snel uitverkocht zijn!

Populaire Converse modellen

Alle Converse modellen

Bekijk het Converse modellen overzicht

Lees onze tips & adviezen over Converse

Vragen & antwoorden over Converse

Over het algemeen vallen Converse schoenen groter uit dan je normale schoenmaat. We raden je aan om een halve maat kleiner dan normaal te bestellen.

Over het algemeen vallen Converse All Stars groter uit dan je normale schoenmaat. Bekijk onze handige Converse All Star maattabel en vind de maat die bij jou past.

Converse is bij tientallen online shops te koop. Via SuperSales vind je makkelijk en snel de verschillende aanbieders én vergelijk je direct de prijs van je favoriete items. 

All Stars lopen prettig en comfortabel. Je zal ze in het begin wel even moeten inlopen, maar daarna kan je ze uren achter elkaar dragen.

Ja, Converse verkoopt ook schoenen in halve maten. 

Sinds de overname door Nike vindt de productie van Converse vooral plaats in Azië en dan met name in China, Vietnam en Indonesië.

De meeste modellen van Converse zijn gemaakt van canvas en rubber, maar het merk verkoopt ook schoenen van suède, leer en andere materialen. 

Converse korting statistieken

Bij SuperSales helpen we je de mooiste Converse artikelen te vinden voor de beste prijs. Hieronder vind je de details van de huidige Converse sale:

Statistieken voor dit merk

Totaal aantal producten2.954
Aantal producten in sale1.138
Percentage producten in de sale39%
Aantal winkels met Converse aanbod43
Maximale korting op Converse68%
Verdeling van het kortingspercentage van de Converse sale