Ecco SALE

Op zoek naar aanbiedingen van Ecco? Dan ben je op de juiste plek! SuperSales heeft alle sale van Ecco bij 291 webshops voor je verzameld. Momenteel zijn er 1844 producten waarvan 973 aanbiedingen beschikbaar. Zie je iets leuks? Wacht dan niet te lang want Ecco producten met een interessante korting kunnen snel uitverkocht zijn!

Populaire Ecco modellen

Alle Ecco modellen

Bekijk het Ecco modellen overzicht

Vragen & antwoorden over Ecco

Ecco Soft is een lijn binnen de collectie van Ecco. Bij de productie van Ecco Soft schoenen wordt extra zacht en ademend leer gebruikt. Dit extra sterke leer past zich aan naar de vorm van je voeten tijdens het dragen van de schoenen.

Ecco Soft 7 is een model binnen de Ecco Soft lijn. Deze schoenen worden van premium leer gemaakt en hebben hierdoor een lange levensduur. Daarnaast heeft dit model een uitneembare inlegzool, zodat de schoenen ook passen wanneer je brede voeten hebt. 

Ecco schoenen vallen op maat. We raden je aan om je eigen maat te bestellen. 

Ecco schoenen zijn bij tientallen online shops te koop. Via SuperSales vind je makkelijk en snel de verschillende aanbieders én vergelijk je direct de prijs van je favoriete items. 

Hoe lang Ecco schoenen mee gaan, hangt af van meerdere factoren. Zo is het onderhouden en behandelen van je schoenen erg belangrijk. Daarnaast heeft de levensduur ook te maken met hoe vaak je de schoenen draagt. Schoenen die je elke dag draagt, zijn sneller aan vervanging toe.

Ecco recyclet en hergebruikt afval uit hun schoenfabrieken en leerlooierijen, vermindert het watergebruik voor leerproductie en gebruikt duurzaam leer voor hun schoenen

Ecco korting statistieken

Bij SuperSales helpen we je de mooiste Ecco artikelen te vinden voor de beste prijs. Hieronder vind je de details van de huidige Ecco sale:

Statistieken voor dit merk

Totaal aantal producten1.844
Aantal producten in sale973
Percentage producten in de sale53%
Aantal winkels met Ecco aanbod20
Maximale korting op Ecco65%
Verdeling van het kortingspercentage van de Ecco sale