G-Star RAW SALE

Op zoek naar aanbiedingen van G-Star RAW? Dan ben je op de juiste plek! SuperSales heeft alle sale van G-Star RAW bij 291 webshops voor je verzameld. Momenteel zijn er 4490 producten waarvan 2995 aanbiedingen beschikbaar. Zie je iets leuks? Wacht dan niet te lang want G-Star RAW producten met een interessante korting kunnen snel uitverkocht zijn!

Populaire G-Star RAW modellen

Alle G-Star RAW modellen

Bekijk het G-Star RAW modellen overzicht

Vragen & antwoorden over G-Star RAW

Over het algemeen vallen G-Star RAW jeans qua maat kleiner en qua lengte korter dan andere jeansmerken. We raden je aan om een maat groter dan je gebruikelijke maat te bestellen en voor een langere broeklengte te kiezen, wanneer je lange benen hebt. De precieze pasvorm hangt ook af van het model jeans dat je kiest.

Ja, de meeste jeans van G-Star RAW hebben stretch. Wil je er zeker van zijn dat jouw G-Star RAW jeans stretch heeft? Let er dan tijdens het kopen op of de G-Star RAW jeans die je op het oog hebt elastaan bevat.

G-Star RAW kleding is van uitstekende kwaliteit. G-Star RAW maakt zijn producten zo veel mogelijk van milieuvriendelijke materialen, biedt geen zandstraling als wassingstechniek en biedt veilige arbeidsomstandigheden voor het personeel.

Een echte G-Star RAW broek is te herkennen aan het stikwerk bij de zakken dat altijd netjes en recht is afwerkt. Ook hebben de kontzakken een extra laag stof aan de binnenzijde en zijn de knopen en de klinknageltjes zowel aan de voor- als achter kant gegraveerd. Bij SuperSales vind je alleen officiële verkooppunten van G-Star RAW.

Bij G-Star RAW houden ze zich al jaren bezig met het verduurzamen van de kleding en de fabricatietechnieken. Ze gebruiken vaak biologisch katoen en duurzame wassingstechnieken. Ook heeft G-Star RAW een Raw for the Ocean collectie, waarbij kleding deels van plastic wordt gemaakt.

Over het algemeen vallen G-Star sneakers op maat. We raden je aan om je gebruikelijke maat te bestellen. 

G-Star RAW heeft diverse jeansmodellen in het assortiment. Welke G-Star broek bij jou past, hangt vooral af van je stijl.

G-Star RAW korting statistieken

Bij SuperSales helpen we je de mooiste G-Star RAW artikelen te vinden voor de beste prijs. Hieronder vind je de details van de huidige G-Star RAW sale:

Statistieken voor dit merk

Totaal aantal producten4.490
Aantal producten in sale2.995
Percentage producten in de sale67%
Aantal winkels met G-Star RAW aanbod29
Maximale korting op G-Star RAW77%
Verdeling van het kortingspercentage van de G-Star RAW sale