Levi's SALE

Op zoek naar alle aanbiedingen van Levi’s? Dan ben je op de juiste adres! SuperSales heeft de beste deals van Levi’s bij honderden webshops voor je verzameld. Ontdek de ruime denim collectie van Levi’s in de uitverkoop en shop je nieuwe Levi’s 501, skinny jeans of spijkerjack altijd met korting. Vergelijk makkelijk de prijzen van ons uitgebreide Levi’s assortiment voor heren, dames en kinderen en profiteer nu van de sale.

Populaire Levi's modellen

Alle Levi's modellen

Bekijk het Levi's modellen overzicht

Lees onze tips & adviezen over Levi's

Vragen & antwoorden over Levi's

Levi’s broeken vallen op maat. We raden je aan om je eigen maat te bestellen. 

Levi’s is bij tientallen online shops te koop. Via SuperSales vind je makkelijk en snel de verschillende aanbieders én vergelijk je direct de prijs van je favoriete items. 


De Levi’s 501 is één van de populairste jeansseries van Levi’s. De collectie bestaat uit verschillende modellen waaronder een skinny jeans, bootcut jeans en cropped jeans. 

De Levi’s 710 is een super skinny leg jeans en de Levi’s 711 is een normale skinny leg jeans. Verder hebben allebei de jeans een mid-waist en bevatten ze veel stretch.

De meeste Levi’s jeans bevatten elastaan, waardoor ze stretch hebben. Bekijk het hele aanbod Levi’s jeans met elastaan en vind je de jeans die bij jou past. 

Hoe lang een Levi’s broek meegaat, hangt af van meerdere factoren. Zo is het onder andere belangrijk dat je de jeans niet te heet wast. Ook zal een broek die je elke dag draagt, sneller aan vervanging toe zijn.

Levi’s vindt duurzaamheid belangrijk, daarom investeert het bedrijf in verschillende duurzaamheidsinitiatieven. Levi’s gebruikt gerecyclede plastic flessen en ander afval om kleding van te produceren en probeert minder water te gebruiken bij het afwerkingsproces van kleding. Ook biedt Levi’s de optie om kapotte kleding te maken in één van de stores om zo verspilling te voorkomen.  

Levi's korting statistieken

Bij SuperSales helpen we je de mooiste Levi's artikelen te vinden voor de beste prijs. Hieronder vind je de details van de huidige Levi's sale:

Statistieken voor dit merk

Totaal aantal producten5.908
Aantal producten in sale2.999
Percentage producten in de sale51%
Aantal winkels met Levi's aanbod38
Maximale korting op Levi's77%
Verdeling van het kortingspercentage van de Levi's sale