New Balance SALE

Op zoek naar aanbiedingen van New Balance? Dan ben je op de juiste plek! SuperSales heeft alle sale van New Balance bij 291 webshops voor je verzameld. Momenteel zijn er 4219 producten waarvan 1879 aanbiedingen beschikbaar. Zie je iets leuks? Wacht dan niet te lang want New Balance producten met een interessante korting kunnen snel uitverkocht zijn!

Populaire New Balance modellen

Alle New Balance modellen

Bekijk het New Balance modellen overzicht

Lees onze tips & adviezen over New Balance

Vragen & antwoorden over New Balance

Over het algemeen valt New Balance normaal. Bekijk de handige New Balance maattabel en vind de maat die bij jou past.

New Balance is bij tientallen online shops te koop. Via SuperSales vind je makkelijk en snel de verschillende aanbieders én vergelijk je direct de prijs van je favoriete items. 

New Balance schoenen zitten over het algemeen comfortabel. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste maat en pasvorm voor jouw voeten koopt. Zo zijn de meeste modellen in verschillende breedtematen verkrijgbaar om te voorkomen dat je schoenen te strak of te los zitten. 

Je kan echte New Balance schoenen herkennen aan het mooi afgewerkte logo op de onderkant van de zool met de omcirkelde ‘R’ en op de binnenzool. Ook komt het serienummer op het binnenschoenlabel overeen met het serienummer op de doos. Wil je er zeker van zijn dat je echte New Balance koopt? Shop dan je nieuwe New Balance via SuperSales.

New Balance blijft door de jaren heen populair, dankzij de tijdloze, maar hippe designs. 

De productie van New Balance producten vindt het meeste in Azië plaats. 

New Balance korting statistieken

Bij SuperSales helpen we je de mooiste New Balance artikelen te vinden voor de beste prijs. Hieronder vind je de details van de huidige New Balance sale:

Statistieken voor dit merk

Totaal aantal producten4.219
Aantal producten in sale1.879
Percentage producten in de sale45%
Aantal winkels met New Balance aanbod56
Maximale korting op New Balance70%
Verdeling van het kortingspercentage van de New Balance sale