Nike SALE

Op zoek naar aanbiedingen van Nike? Dan ben je op de juiste plek! SuperSales heeft de beste Nike deals van 229 webshops voor je verzameld. Score je nieuwe Nike Air Max sneakers, voetbalschoenen of Nike Tech Fleece items in de uitverkoop. Blader via de onderstaande navigatie door onze collectie voor heren, dames & kinderen en profiteer van de lage prijzen.

Populaire modellen van Nike

Modellen van Nike

Bekijk alle modellen van Nike

Nike korting statistieken

Bij SuperSales helpen we je de mooiste artikelen van Nike te vinden voor een goede prijs. Hier vind je de statistieken en trend van de korting van Nike.

Statistieken voor dit merk

Totaal aantal producten28.989
Aantal producten in sale14.521
Percentage producten in de sale50%
Aantal winkels met Nike aanbod60
Maximale korting op Nike80%
Verdeling van het kortingspercentage van de Nike sale

3 iconische modellen

Nike behoort tot één van de grootste en meest invloedrijke sportkledingmerken die er bestaat. Het merk is opgericht in 1964 en heeft sindsdien veel energie gestoken in de ontwikkelen van excellente sportkleding en sportschoenen. Met een groot resultaat: Nike is voor niemand meer onbekend en is in trek bij velen sporters en niet-sporters. De fancy en performance-gerichte sneakers zijn misschien wel waar Nike het meest om bekend staat, maar ook andere producten van het merk blijven niet achter. Dit zijn 3 iconische en invloedrijke producten die je als Nike-liefhebber niet mag missen!

#1 Nike Air Max

1987 is misschien wel het belangrijkste jaar uit de Nike geschiedenis: de Nike Air Max 1 werd geïntroduceerd, de allereerste schoen met een zichtbare Air Unit in de zool. De Air technologie heeft niet alleen voor meer comfort en betere prestaties gezorgd, maar het was ook het begin van de iconische Air Max look. De ‘Air’ en de Air Max 1, geïnspireerd op het George Pompidou Centre in Parijs, is naast het Nike ‘swoosh’ logo de meest herkenbare eigenschap van het merk. Door creatieve marketing en innovatieve technologieën is de Nike Air Max 1 vandaag de dag nog steeds populair. Ook huidige topmodellen als de Nike Air Max 270 en de Nike Air Max 200 gaan als warme broodjes over de toonbank.  

#2 Nike Air Force 1

In 1982 werd de eerste Nike Air Force 1 geïntroduceerd, een sneaker vernoemd naar het Amerikaanse presidentiële vliegtuig de Air Force One. Het was Nike’s eerste basketbalschoen met Air technologie, maar naast de populaire ‘Air’ maakte het speciale patroon van de zool de schoenen bijzonder geschikt voor basketbal. De eerste Air Force 1, ontworpen door Bruce Killgore, was een Hiking boot met klittenband. Hierna werd de serie uitgebreid met de low top en mid modellen. Wat begon als een schoen die voornamelijk in een aantal Amerikaanse steden populair was, is de Air Force 1, na de Air Max modellen, Nike’s best verkopende schoen. De Air Force 1 is niet alleen geliefd onder sneaker kenners, ook onder de normale consument wordt dit model graag gedragen. 

#3 Nike Tech Fleece

In 2013 heeft Nike de Tech Fleece en de Tech Fleece collectie geïntroduceerd, Nike’s eigen kijk op het veel belovende Fleece materiaal. De Nike Tech Fleece is een jersey materiaal bestaande uit meerdere lagen samengeweven met synthetische draad. Deze constructie zorgt voor een lichtgewicht materiaal die goed zijn temperatuur behoudt. De Tech Fleece collectie was niet alleen de introductie van een nieuw materiaal en sportkleding lijn, het heeft ook de trainingspakkencultuur veranderd. De ‘Athleisure’ trend is de afgelopen jaren big business, en de Nike Tech Fleece heeft het voor een groot gedeelte toegankelijk gemaakt. Door de nauwsluitende pasvorm en basic silhouetten zijn de trainingspakken nu niet meer alleen bedoeld als loungewear of sportkleding, ook is de Tech Fleece geschikt voor nettere gelegenheden.


Trending