Nike SALE

Op zoek naar aanbiedingen van Nike? Dan ben je op de juiste plek! SuperSales heeft de beste Nike deals van 229 webshops voor je verzameld. Score je nieuwe Nike Air Max sneakers, voetbalschoenen of Nike Tech Fleece items in de uitverkoop. Blader via de onderstaande navigatie door onze collectie voor heren, dames & kinderen en profiteer van de lage prijzen.

Populaire modellen van Nike

Modellen van Nike

Bekijk alle modellen van Nike

Nike korting statistieken

Bij SuperSales helpen we je de mooiste artikelen van Nike te vinden voor een goede prijs. Hier vind je de statistieken en trend van de korting van Nike.

Statistieken voor dit merk

Totaal aantal producten23.569
Aantal producten in sale11.245
Percentage producten in de sale48%
Aantal winkels met Nike aanbod61
Maximale korting op Nike79%
Verdeling van het kortingspercentage van de Nike sale

3 iconische & invloedrijke producten

Nike is het grootse sportkleding merk. Ze zijn inmiddels sinds 1964 al bezig met het vormen van sportkleding en sportkleding cultuur.
Wij hebben 3 invloedrijke Nike producten op een rijtje gezet.

# 1. Nike - Air Max

In 1987 heeft Nike de Air Max 1 geïntroduceerd. Dit waren de eerste schoenen met zichtbare Air technologie. Dit heeft niet alleen voor meer comfort en betere prestaties gezorgd, maar was ook het begin van de iconische Air Max look. De ‘Air’ en de Air Max 1, geïnspireerd door de George Pompidou centre in Parijs is naast de Nike ‘swoosh’ logo de meest herkenbare eigenschap van het merk. Door creatieve marketing en innovatieve technologieën zijn ze vandaag nog steeds super populair. De huidige top Air Max modellen nu zijn de Nike Air Max 1, Nike Air Max 2017 en Nike Air Max Tavas.

# 2. Nike - Air Force 1

De eerste Nike Air Force 1, vernoemd naar het vliegtuig Air Force One, werd in 1982 geïntroduceerd. Het was Nike’s eerste basketbalschoen met Air technologie. Naast ‘Air’ maakte het speciale patroon van de zool de schoenen bijzonder geschikt voor basketbal. Het ontwerp van Bruce Killgore, een Hiking boot met klittenband, was de eerste versie van de Air Force 1. Hierna werd de serie uitgebreid met de low top en mid modellen. In de jaren 90 zijn de schoenen heel erg in populariteit gegroeid. Wat begon als een schoen die voornamelijk in een aantal Amerikaanse steden populair was, is de Air Force 1 na de Air Max modellen Nike’s best verkopende schoenen serie. De Air Force 1 is niet alleen geliefd onder sneaker kenners maar ook onder de normale consument.

# 3. Nike - Tech Fleece

Fleece is al een lange tijd een beproefd materiaal in het sportsegment. In 2013 heeft Nike de Tech Fleece en de Tech Fleece collectie geïntroduceerd, Nike’s eigen kijk op het Fleece material. De Nike Tech Fleece is een meerlaagse jersey materiaal samengeweven met synthetische draad. Dit ontwerp zorgt voor een heel licht materiaal die goed zijn temperatuur behoudt. De Tech Fleece was niet alleen de introductie van een nieuw materiaal en sportkleding lijn, het heeft ook de trainingspak cultuur veranderd. De ‘Athleisure’ trend is de afgelopen jaren big business, en Nike heeft het voor een groot gedeelte toegankelijk gemaakt. Door de fitted pasvorm en clean silhouette zijn de trainingspakken nu niet meer alleen bedoeld als loungewear of sportkleding, maar ook voor nettere gelegenheden.