Menu

Shabbies Sale

Op zoek naar aanbiedingen van Shabbies? Dan ben je op de juiste plek! SuperSales heeft alle Sale van Shabbies bij 245 webshops voor je verzameld. Momenteel zijn er 1006 producten waarvan 632 aanbiedingen beschikbaar. Zie je iets leuks? Wacht dan niet te lang want Shabbies producten met een interessante korting kunnen snel uitverkocht zijn!

Over Shabbies

Shabbies Amsterdam, in de volksmond vaak Shabbies genoemd, is een schoenen- en tassenmerk, ontworpen door ontwerper Fred de la Bretonière. De producten van Shabbies hebben een sympathieke uitstraling en klassieke touch.

Fred de la Bretonière is al meer dan veertig jaar een begrip in de modewereld. In 2004 lanceert hij het merk Shabbies Amsterdam, een merk dat staat voor prachtige tijdloze laarzen. Met veel gebruik van kwaliteitsmaterialen grijpt hij terug op de nonchalante laarzen uit de jaren tachtig. Oorspronkelijk bevatte het assortiment alleen schoenen, inmiddels ontwikkeld het designteam van Shabbies ook tassen, riemen en accessoires.

De comfortabele laarzen zijn in allerlei kleuren en typen te verkrijgen en zorgen voor een perfecte basis voor iedere outfit. De langere laarzen en enkellaarsjes zijn eenvoudig te combineren met allerlei stijlen: draag ze eens onder een stoere jeans of mooie zwarte rok.

Kwaliteitslaarzen kosten veel geld, dat weet iedere vrouw. Gelukkig zijn de laarzen van Shabbies Amsterdam geregeld in de uitverkoop. Als je een beperkt budget hebt en je niet direct het allernieuwste model wilt hebben, wacht dan tot de eerstvolgende Shabbies sale en koop een leuk paar in de aanbieding. Op deze manier bespaar je gemakkelijk 50 tot 100 euro. Of koop direct twee paar voor de prijs van één!

Shabbies korting statistieken

Bij SuperSales helpen we je mooie Shabbies kleding te vinden voor een goede prijs. Hier vind je de statistieken en trend omtrent de korting van het merk Shabbies.

Statistieken voor dit merk

Totaal aantal producten1.006
Aantal producten in sale632
Percentage producten in de sale63%
Aantal winkels met Shabbies aanbod30
Maximale korting op Shabbies60%
Verdeling van het kortingspercentage van de Shabbies sale