Superdry SALE

Op zoek naar alle aanbiedingen van Superdry? Dan ben je op de juiste adres! SuperSales heeft de beste deals van Superdry bij honderden webshops voor je verzameld. Scoor de mooiste Superdry hoodies, jassen en t-shirts altijd in de uitverkoop. Laat je inspireren door de Japanse invloeden en shop de hoge kwaliteit Superdry kleding in de sale. Navigeer makkelijk door de uitgebreide Superdry collectie voor heren en dames en profiteer van lage prijzen.

Superdry korting statistieken

Bij SuperSales helpen we je de mooiste artikelen van Superdry te vinden voor een goede prijs. Hier vind je de statistieken en trend van de korting van Superdry.

Statistieken voor dit merk

Totaal aantal producten10.994
Aantal producten in sale5.401
Percentage producten in de sale49%
Aantal winkels met Superdry aanbod38
Maximale korting op Superdry80%
Verdeling van het kortingspercentage van de Superdry sale

Over Superdry

Nadat Julian Dunkerton en James Holder in 2003 een reis naar Japan hebben gemaakt, besluiten ze Superdry op te richten. Met dit merk willen ze kwaliteitskleding maken die heerlijk zit. De eerste collectie die zij ontwerpen is een set van vijf t-shirts, inclusief de inmiddels zeer bekende Osaka 6.

Na een succesvolle herenlijn met shirts, truien en broeken, lanceert Superdry in 2005 ook een damesmode collectie. Deze spiegelt in eerste instantie de mannenlijn, echter al snel wordt de collectie verfijnt naar mooie bovenkleding en vrouwelijke jurken.

Gebaseerd op Japanse beelden en vintage Amerikaanse sportkleding, heeft Superdry zich in een snel tempo ontwikkeld tot een van de bekendste lifestyle merken in de wereld.