Superdry SALE

Het merk Superdry bestaat sinds 2003. Door de Japanse uitingen op de kleding denk je wellicht dat het merk uit Japan komt, de kleding wordt echter in Engeland ontworpen.

Superdry korting statistieken

Bij SuperSales helpen we je de mooiste artikelen van Superdry te vinden voor een goede prijs. Hier vind je de statistieken en trend van de korting van Superdry.

Statistieken voor dit merk

Totaal aantal producten10.762
Aantal producten in sale7.337
Percentage producten in de sale68%
Aantal winkels met Superdry aanbod33
Maximale korting op Superdry87%
Verdeling van het kortingspercentage van de Superdry sale

Over Superdry

Nadat Julian Dunkerton en James Holder in 2003 een reis naar Japan hebben gemaakt, besluiten ze Superdry op te richten. Met dit merk willen ze kwaliteitskleding maken die heerlijk zit. De eerste collectie die zij ontwerpen is een set van vijf t-shirts, inclusief de inmiddels zeer bekende Osaka 6.

Na een succesvolle herenlijn met shirts, truien en broeken, lanceert Superdry in 2005 ook een damesmode collectie. Deze spiegelt in eerste instantie de mannenlijn, echter al snel wordt de collectie verfijnt naar mooie bovenkleding en vrouwelijke jurken.

Gebaseerd op Japanse beelden en vintage Amerikaanse sportkleding, heeft Superdry zich in een snel tempo ontwikkeld tot een van de bekendste lifestyle merken in de wereld.