Menu

Z8 Sale

Op zoek naar aanbiedingen van Z8? Dan ben je op de juiste plek! SuperSales heeft alle Sale van Z8 bij 245 webshops voor je verzameld. Momenteel zijn er 716 producten waarvan 480 aanbiedingen beschikbaar. Zie je iets leuks? Wacht dan niet te lang want Z8 producten met een interessante korting kunnen snel uitverkocht zijn!

Over Z8

Z8 (uit te spreken als 'zacht') is een Nederlands merk voor kinder- en babykleding. Met dank aan de frisse kleuren en designs groeit het merk de laatste jaren hard in populariteit. Van baby tot kleuters, voor feitelijk kids van alle leeftijden is er voldoende keuze.

De kleding van Z8 is gemaakt van goede kwaliteit materialen, met lekkere soepele en zachte stoffen. Er wordt regelmatig lycra in de stof verwerkt, dit zorgt er voor dat veel kledingstukken een beetje elastisch zijn. Heerlijk comfortabel voor je kleine. Naast kleding bestaan de collecties ook uit bijpassende accessoires, waaronder mutsjes, sjaaltjes en schoentjes. De kleding is beschikbaar voor zowel voor meisjes als jongens in de maten 56 t/m 128.

De Z8 Newborn collectie is er voor de allerkleinsten! Dit is een hippe collectie die niet mag ontbreken in de kledingkast van je baby. Leverbaar in de maten 50 t/m 68.
Normaal gesproken lanceert Z8 ieder jaar 2 nieuwe collecties met frisse kleuren en nieuwe ontwerpen.

Z8 korting statistieken

Bij SuperSales helpen we je mooie Z8 kleding te vinden voor een goede prijs. Hier vind je de statistieken en trend omtrent de korting van het merk Z8.

Statistieken voor dit merk

Totaal aantal producten716
Aantal producten in sale480
Percentage producten in de sale67%
Aantal winkels met Z8 aanbod9
Maximale korting op Z885%
Verdeling van het kortingspercentage van de Z8 sale