Z8 SALE

Z8 (uit te spreken als 'zacht') is een Nederlands merk voor kinder- en babykleding. Met dank aan de frisse kleuren en designs groeit het merk de laatste jaren hard in populariteit. Voor baby en kleuters is er altijd voldoende keuze.

De kleding van Z8 is gemaakt van goede kwaliteit materialen, met lekkere soepele en zachte stoffen. Er wordt regelmatig lycra in de stof verwerkt, dit zorgt er voor dat veel kledingstukken een beetje elastisch zijn. Heerlijk comfortabel voor je kleine. Naast kleding bestaan de collecties ook uit bijpassende accessoires, waaronder mutsjes, sjaaltjes en schoentjes. De kleding is beschikbaar voor zowel voor meisjes als jongens in de maten 56 t/m 128.

De Z8 Newborn collectie is er voor de allerkleinsten! Dit is een hippe collectie die niet mag ontbreken in de kledingkast van je baby. Leverbaar in de maten 50 t/m 68. Normaal gesproken lanceert Z8 ieder jaar 2 nieuwe collecties met frisse kleuren en nieuwe ontwerpen.

Z8 korting statistieken

Bij SuperSales helpen we je de mooiste Z8 artikelen te vinden voor de beste prijs. Hieronder vind je de details van de huidige Z8 sale:

Statistieken voor dit merk

Totaal aantal producten224
Aantal producten in sale165
Percentage producten in de sale74%
Aantal winkels met Z8 aanbod7
Maximale korting op Z870%
Verdeling van het kortingspercentage van de Z8 sale