Menu

If you like sales, you'll supersales!

Alle aanbiedingen van 167 webshops bij elkaar, afgestemd op jouw voorkeuren.

Dat is pech, aanbieding weg...

Dat is eigenlijk de strekking van ons verhaal. Hoe zorg je ervoor dat niet steeds de aanbiedingen weg zijn als jij komt kijken. We hebben allemaal een zwak voor bepaalde (merk)kleding en we zouden het liefst de beste deals kopen. Dat is beter voor de portemonnee en de gemoedstoestand.

De oplossing

Simpel, we moeten dus iets maken dat alle aanbiedingen van Nederlandse webshops bij elkaar zet. Overzichtelijk en altijd actueel. Bovendien moeten we snel kunnen filteren op onze maten en voorkeuren. Zo missen we nooit meer een topaanbieding die ons op het lijf geschreven is.

Het resultaat: SuperSales

Het resultaat is SuperSales. We zetten alle aanbiedingen van webshops bij elkaar zodat je gemakkelijk jouw product kan vinden tegen een scherpe prijs. Vervolgens kan je ook een persoonlijk profiel aanmaken, met daarin je maten, kleuren, merken en andere voorkeuren. En als toetje kunnen we je ook dagelijks of wekelijks (jij bepaalt) op basis van je voorkeuren een mail sturen met sale alerts. Zo mis je nooit meer de uitverkoop en heb je als eerste de aanbieding te pakken.

Wie zijn wij?

Elke dag zijn we met het team hard bezig om online shoppen zo leuk en makkelijk mogelijk te maken voor jou.Pim van den Broek
Mede Oprichter

Jochem Prins
Mede Oprichter

Ron Smits
Data Specialist

Het werkt heel eenvoudig! Zo gebruik je SuperSales:

Ontdek

Selecteer een afdeling of je favoriete merken en laat je verrassen door het grote aanbod van de vele online shops. Zoek je een groen jurkje of juist een stoere broek? Supersales weet waar je de beste deals kunt vinden.

Filter & verfijn

Ga er even lekker voor zitten en neem de touwtjes in handen. Filter bijvoorbeeld op merk, kleur, maat of juist de prijs. Voordelig shoppen wordt zo een makkie! Maar blijf gerust nog even rondkijken, doen we zelf ook.

Sale Alerts

Mis nooit meer de uitverkoop van die superleuke schoenen die je al een hele tijd wilt, maar nu toch echt te duur zijn! Via Sale Alerts houden we je via e-mail op de hoogte van de nieuwste sales binnen jouw interesses. Gratis natuurlijk.