Menu

Zo haal je het maximale uit SuperSales

Via SuperSales vind je in een handomdraai de beste aanbiedingen van 166 webshops. Het volledige aanbod bekijk je door op een van de afdelingen in de menubalk hierboven te klikken. Je kan uiteraard ook direct in het zoekvenster een artikel, merk of winkel ingeven. Overtuigd van SuperSales? Schrijf je dan in en maak gebruik van onderstaande mogelijkheden om nooit meer de beste aanbiedingen te missen.

Interesses doorgeven

Geef aan ons door wat je regelmatig koopt, dan mis je nooit meer de laatste aanbiedingen.
Geef via je accountpagina (een account aanmaken is gratis) aan welke producten je regelmatig koopt. Bijvoorbeeld jassen, shirts & tops of schoenen. Vervolgens selecteer je de merken die je leuk vindt en geef je de verschillende maten op. Je ontvangt dan de nieuwste aanbiedingen, zo in je inbox.

Sale Alerts instellen

Ben je specifiek op zoek naar bepaalde artikelen? Ontvang een alert zodra er producten zijn die aan je criteria voldoen.
Gebruik in het productoverzicht de verschillende filters om je favoriete artikelen te tonen. Vervolgens druk je op de knop Sale Alert boven de zoekresultaten. Je krijgt van ons dan een email zodra er nieuw aanbod is dat precies aan je zoekopdracht voldoet. De video hieronder laat zien hoe eenvoudig het is!

Verlanglijstje maken

Voeg producten die je leuk vindt toe aan je verlanglijstje.
Heb je iets leuks gevonden? Klik op het hartje naast het product en voeg het artikel zo eenvoudig toe aan je verlanglijstje. Je kan op elk moment gemakkelijk je verlanglijst bekijken en updaten.

Dit zeggen onze gebruikers over SuperSales

SuperSales is voor mij de ideale website om aanbiedingen voor kleding in de gaten te houden.
Jeroen
Scheelt tijd en gedoe, je kan goed vergelijken. Binnen een korte tijd alles kunnen vergelijken, en daarna kunnen bestellen bij een betrouwbare leverancier.
Ronald Glasbergen
De site is overzichtelijk en het neemt mij een hoop werk uit handen.
Herman van Heusden